mag. Špela Šinigoj

mag. Špela Šinigoj

mag. Špela Šinigoj - ONA VE -

Sem strokovnjakinja za krizni management, vodenje ter vzpostavitev sistemov in procesov v podjetju. Kot direktorica podjetja SPECTOR, se ukvarjam s svetovanjem podjetij.
Sem strokovnjakinja za krizni management, vodenje ter vzpostavitev sistemov in procesov v podjetju. Kot direktorica podjetja SPECTOR, se ukvarjam s svetovanjem podjetij in posameznikov. Udeležujem se strokovnih srečanj, konferenc in predavanj, tako doma kot v tujini. Sem članica različnih združenj.

Po izobrazbi sem magistrica sociologije kulture. Izkušnje sem si pridobila v letih delovanja na vodilnih funkcijah v podjetjih.
Delovala sem kot strateški vodja nabave, nabavnega skladišča in kakovosti v nabavi na Incom d.o.o. (Leone), vodja prodaje za avtomobilsko industrijo v podjetju Tekstilna tovarna Okroglica, asistentka na oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani ter pomočnica direktorja v Kovinska galanterija Pečnik.

Zraven vseh strokovnih znanj so moji talenti v vodenju ekip, grajenju posameznikov, motiviranju, poučevanju ter preseganju zastavljenih ciljev.
Sem zanesljiva, komunikativna, delovna in pozitivna oseba. Tisti, ki me poznajo in delajo z menoj vedo, da sem odločna ženska, ki doseže zastavljene cilje in delo brezhibno in hitro opravi, a hkrati človek, ki veliko da na medsebojne odnose in tekom dela skrbi, da je delovna klima pozitivna in sproščena.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.