Špela Šinigoj, mag. soc. kult.

Špela Šinigoj, mag. soc. kult.

Področja:

Špela Šinigoj, mag. soc. kult.

Špela Šinigoj, mag. soc. kult.

Sem sociologinja kulture, specializirana za področje hrane. Moje področje dela in raziskovanja je področje nabave, oskrbovalnih verig, logistike in kakovosti.
Sem vodja strateške nabave, nabavnega skladišča in kakovosti v nabavi na Incom d.o.o. (Leone).

 

Kot strateški vodja nabave, nabavnega skladišča in kakovosti v nabavi na Incom d.o.o. (Leone) skrbim za ekipo 28 zaposlenih, kjer je management dela in časa pomembna vrlina, saj zahteva veliko interdisciplinarnega dela ter nadzor nad zelo veliko bazo informacij in podatkov ter dosledno delovanje in vodenje ljudi. Vodenje sestankov, spremljanje borz in svetovnega dogajanja ter pravočasni zakupi surovin, usklajevanja, pogajanja, grajenje sistema kakovosti, dodeljevanje nalog ter nadzor so moje glavne naloge, vendar je pomembna tudi skrb za dobro delovno vzdušje in klimo v ekipi ter skrb za dobrobit vsakega zaposlenega.
Tekom let sem opravljala različna dela, ki so vedno zahtevala odlične organizacijske in vodstvene sposobnosti.
Moji začetki so bili na Zvezi SKIS, kjer sem skupaj z ekipo poskrbela za odlično vodeno organizacijo dogodka Škisova tržnica. Moje vodstvene sposobnosti sem izpolnila v podjetju Kovinska galanterija Pečnik, kjer sem kot pomočnica direktorja skrbela za nemoten proces dela, iskanje novih poslov, ter imela vpogled v vse strukture manjšega podjetja ter jih spretno obvladovala.
Veliko strokovnega znanja sem pridobila kot asistentka na oddelku za sociologijo na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer je bila moja specializacija sociologija hrane.
Vse to sem nadgradila in izpopolnila kot vodja prodaje v podjetju Tekstilna tovarna Okroglica, kjer sem na dnevni ravni koordinirala in vodila svoj prodajni tip v segmentu avtomobilske industrije.
Zraven vseh strokovnih znanj so moji talenti v vodenju ekip, grajenju posameznikov, motiviranju, poučevanju ter preseganju zastavljenih ciljev.
Sem zanesljiva, komunikativna delovna in pozitivna oseba. Tisti, ki me poznajo in delajo z menoj vedo, da sem odločna ženska, ki doseže zastavljene cilje in delo brezhibno in hitro opravi, a hkrati človek, ki veliko da na medsebojne odnose in tekom dela skrbi, da je delovna klima pozitivna in sproščena.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields