Adriana Yuno

Adriana Yuno

Adriana Yuno - ONA VE -

Adriana Yuno je ustanoviteljica in direktorica spletne izobraževalne platforme YUNO – tvoja šola.
Avtorica YUNO učne metode, ki korenito spreminja učni proces in način usvajanja znanja.
Njeno poslanstvo je opolnomočenje otrok pri usvajanju znanja in razvoju življenjskih veščin.
Z utopično vero v boljši šolski jutri, raziskuje, preoblikuje in s predajanjem YUNO učne metode revolucionarno spreminja učne navade vseh deležnikov izobraževalnega procesa.

Strastna zagovornica digitalizacije in umestitve umetne inteligence v izobraževalni proces na eni, in nenadomestljivosti pristnega človeškega stika, na drugi strani.

Strokovnjakinja na področju osnovnošolskega izobraževanja, ki je pod streho portala YUNO – tvoja šola, s svojo vizijo nagovorila in združila strokovne sodelavce na področju pedagogike, specialne pedagogike, sociale, logopedije, psihologije … in po YUNO učni metodi digitalizirala javni osnovnošolski učni načrt.

V sodelovanju z javnimi in zasebnimi zavodi po YUNO učni metodi digitalizira gradiva in priprave na nacionalna tekmovanja iz znanja za osnovne in srednje šole.

Predava in izobražuje pedagoge, starše in učence ter YUNO učno metodo širi tudi v korporativna okolja in javne ustanove.

Z bogatimi izkušnjami iz različnih šolskih okolij, učnih metod, pristopov in komunikacijskih veščin svetuje družinam otrok z učnimi izzivi in pomaga vzpostaviti vez med tradicionalnimi oblikami poučevanja in prilagoditvami, ki jih potrebujejo otroci s posebnimi darovi.

Formalno magistra forenzičnih financ in računovodstva, dolgoletna predsednica Združenja grafologov Slovenije, ki jo je materinstvo poslalo na pot raziskovanja učnih procesov, pedagogike in podjetništva.
Ustanoviteljica zagonskega podjetja, ki je vpisano v register inovativnih podjetij, nagrajena Top 3 podjetnica v programu CEED AWE (Academy for Women Entrepreneurs) pod okriljem U.S. Embassy Ljubljana.

Neskončno radovedna in zaljubljena v življenje.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.