Darja Hvala

Darja Hvala

Področja:

Darja Hvala

Darja Hvala

Po lastni izkušnji in soočanju z izgorelostjo je svoj zlom preoblikovala v novo poslanstvo. Izkušnje, obogatene s (spo)znanji jo odlikujejo v Burnout Bye Bye Mindset Coacha.
Kot dolgoletna HR strokovnjakinja podjetjem pomaga pri soočanju z izzivi izgorevanja na delovnem mestu. Nastavlja ogledalo in vodi v iskanje plodnih pristopov, boljših podjetniških rešitev in praks za novo realnost.
Pot raziskovanja boljšega odnosa do sebe tudi posameznikom postanejo katapult neomajne notranje moči.

Skoraj 20 let sem v mednarodnem, korporativnem okolju vso strokovno radovednost usmerjala v razvoj zaposlenih, predvsem timskih odnosov in organizacijskih vrednot. Pri prepoznavanju internih talentov in njihovih kariernih potencialov mi je bil kot interni coachinji največji užitek spremljanje preporodov v nove karierne izkušnje.

Srečevanje s spremembami je bila stalnica tudi za vodje. Kot HRD strokovnjakinjo so me nagovarjali medosebni, timski odnosti, usklajevanje v koherentn, zmagovito celoto. Pogosto je bila ravno kultura vodenja na preizkušnji in hkrati odlična priložnost za razvoj posameznaiak in tima. Šele v konkretnih situacijah so znanja iz treningov, delavnic, skupinskih in individualnih coachingov prehajala v realnost, postajala nove prakse in zmage. Ob iskanju rešitev se je ustvarjala prava mikro organizacijska klima in bila na preizkušnji kultura podjetja. Absolutno le ena šablona ne ponujala instant rešitve.

Pridobljenim strokovnim izkušnjam v mednarodnem poslovnem okolju sem dodala tudi vodstvene. Kot vodja HR partnerjev in razvoja zaposlenih sem v času združevanja dveh poslovnih sistemov in kultur imala priložnost združevati. Nastale so v poenotene prakse in ravno ob tem sem vodstvene veščine doživljala iz prve roke.

Vlaganje v znanje in izkušnje je od nekdaj bila moja strast. Formalni ekonomski univerzitetni izobrazbi sem dodajala predvsem mehke veščine. Kot certificirana NLP master coachinja in Emotional Intelligence certificirana izvajalka po Genos medtodi sem nadgradnjo našla še v 4 letnem študijskem programu Geštalt izkustvene družinske psihoterapije.

Delo s posamezniki in organizacijami je rast za obe strani. Ko se vse poveže in ustvari zaupanje v razvojnem odnosu, se taka izkušnja nadgradi v sooblikovanje novih rešitev, novih poti, novega načina delovanja in predvsem razumevanju samega sebe. Vedno so me močno privlačili odnosi in soustvarjanje, kreativno medsebojno sodelovanje. Verjamem namreč, da ob združitvi potencialov ustvarjamo bistveno bolj celostno, saj postaja takšna pot dodatno oplemenitena.

www.linkedin.com/in/darjahvala

https://www.facebook.com/burnoutbyebye

Če je bila izgorelost moja največja preizkušnja, sta moja odraščajoča otroka največja učitelja.
Pozorna sem na svoje misli, občutenja, telesne zaznave. Ko potrebujem odmik od ljudi, mir, na to gledam kot na pomembno investicijo. Nov zagon poiščem predvsem v naravi.
Stik z zemljo na zelenjavnem vrtu in občudovanje raznolikosti letnih časov mi napolni radovednost. Obožujem, ko me pridelki neposredno iz domačega vrta navdihujejo za kulinarična ustvarjanja in nagradijo s hedonističnim razvajanjem.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields