Mojca Balanč

Mojca Balanč

Področja:

Mojca Balanč

Mojca Balanč

Mentorica, trenerka in svetovalka direktorjem, vodjem ter prodajalcem, ki si želijo nadpovprečnih rezultatov v odnosih z zaposlenimi in strankami. Prizadevam si za čim večje število organizacij z visoko kulturo čustvene in socialne inteligence. Uspešno delo z ljudmi ni samo stvar občutka ali veselja. Je stvar znanja in razvoja profesionalnih veščin.

 

Sem samostojna podjetnica, specializirana za uspešno delo z ljudmi. Moje stranke se zavedajo, da za uspešno vodenje odnosov z zaposlenimi in s strankami dober občutek in veselje nista dovolj. Ker je njihov uspeh odvisen od sodelovanja z drugimi, tega ne prepuščajo naključju, ampak želijo vodenje odnosov strokovno obvladati.
Po osnovni izobrazbi sem univ. dipl. komunikologinja, veščin uspešnega vodenja odnosov z drugimi pa vas učim s pomočjo številnih znanj, ki sem jih pridobila naknadno.
Certifikati in licence:
• Certificirana trenerka čustvene inteligence po dr. Danielu Golemanu: Grajenje čustvene inteligence in Vodenje s čustveno inteligenco
• Akreditirana izvajalka testiranja ESCI 360° (Inventar 12 čustvenih in socialnih kompetenc) za vodje – Daniel Goleman, Richard Boyatzis & Hay Group
• Mednarodni certificirani SQ21® Coach pri Deep Change Inc.
• Certificirana trenerka Persolog® osebnostni profili (DISC)
• Številna domača in tuja usposabljanja s področja marketinga, prodaje in vodenjaMenim, da so dobri odnosi v poslovnem okolju vse prevečkrat vzeti za

Osebno sem že 21 let žena Alešu in mama dvema najstnikoma, Anžetu in Emi. Doma imamo tudi dva muca, ki nas s svojo nežno mačjo naravo dnevno učita ljubeznivosti, sočutja in mirnega razreševanja konfliktov. Vse, kar se dogaja prehitro ali preglasno, ju namreč vrže iz tira. In to je za našo, sicer glasno in dinamično družino, velik izziv.

Moj največji cilj in uspeh v življenju je razvijati svoje potenciale in delovati skladno s svojimi vrednotami. Prizadevam si, da delujem s sočutjem in modrostjo, komuniciram zavestno in ne impulzivno, ter ohranjam notranji in zunanji mir, ne glede na okoliščine. Pri tem mi fizično pomagajo tudi joga, tek, potepanja po hribih in poletna jadranja.

Lahko rečem, da si vsakodnevno prizadevam živeti in delovati tako, kot učim tudi druge.

Področja dela:
Izvajam delavnice, treninge in coachinge o učinkovitem vodenju poslovnih in zasebnih odnosov. Moje stranke so:
• Direktorji, managerji, vodje: pomagam jim uspešno voditi sebe in odnose z zaposlenimi
• Vodje prodaje in prodajalci: prodajne tehnike nadgrajujem z znanjem in veščinami odličnega razumevanja, prilagajanja in aktivnega vodenja prodajnega odnosa s strankami
• Starši, zakonci, posamezniki: svetujem in učim, kako se bolje razumeti in sporazumevati za bolj ljubeče, strpne in sočutne medsebojne odnose.

»Ko želite nekaj izboljšati ali spremeniti, vedno začnite pri sebi.« Mojca Balanč

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields