Florence Maria Bratuž

Florence Maria Bratuž

Florence Maria Bratuž - ONA VE -

Po izobrazbi sem organizatorka kadrovskih in izobraževalnih procesov. Sem predavateljica in čustveno inspiracijska voditeljica.

Moje aktivnosti so usmerjene v:
– boljše medosebne odnose zaposlenih,
– skladno med oddelčno sodelovanje,
– notranje motiviran kader skladen vizijo in poslanstvom podjetja/organizacije
in povečanje zavzetosti in kulture odgovornosti

Leta 2020 sem izdala knjigo z naslovom ODZOVI SE NA KLIC, ZAŽIVI SVOJ POKLIC!

Kraj bivanja:
Trzin
Florence Maria Bratuž ima bogate izkušnje iz vodenja prodaje in regije iz avtomobilske industrije ter svetovanja. V preteklosti je delovala na naslednjih področjih: prodaja, vodenje prodaje v družinskem podjetju, področno vodenje poslovalnic uvoznika, upravljanje z odnosi s strankami, skrb za zadovoljstvo kupcev, prodajna trenerka in vodja poslovalnice.

Te izkušnje so jo pripeljale do vloge predavatelja motivacijsko/inspiracijskega trenerja in coacha za dobre medsebojne odnose:
– povečanje angažiranosti zaposlenih na delovnem mestu,
– boljše medosebne odnose zaposlenih,
– skladno med oddelčno sodelovanje,
– notranje motiviran kader skladen vizijo in poslanstvom podjetja
– in povečanje kulture odgovornosti.

Njena posebnost je, da kot zunanja svetovalka zaradi izkušenj, ki jih je pridobila skozi svojo kariero, prepozna energijsko dinamiko znotraj podjetja.
Izvaja:
– motivacijsko inspiracijske treninge z namenom prebujanja strasti do skupne vizije in poslanstva podjetja,
– prodajne in poprodajne treninge
– osebne coachinge z lastniki/direktorji podjetja,
– Čustveno inspiracijske treninge in coachinge izvaja s ključnimi zaposlenimi z namenom ugotavljanja kompetenc in osebnostnih lastnosti ter odstranjevanje omejujočih prepričanj, ki zavirajo napredek posameznika in posledično uspešnost podjetja. Zaposlene spodbudi, da v sebi prebudijo notranjo motivacijo za delo, ki ga opravljajo v podjetju.

Odlikuje jo pozitivna naravnanost, je dober poslušalec in mediator različnih interesov in mnenj znotraj podjetja, je odličen motivator in ima zelo dobro razvito intuicijo. Tako deluje tudi kot krizni manager, kjer postavi novo vizijo in poslanstvo podjetja, ter to prenese na zaposlene. Zaradi velike socialne mreže, ki jo ima, je dober povezovalec kontaktov.

Florence Maria Bratuž je čustveno inspiracijska voditeljica za uvajanje sprememb razmišljanja in poslovanja v vašem podjetju. Povečanje motivacije in povezanosti s podjetjem na vseh nivojih znotraj podjetja je skupni imenovalec vseh aktivnosti, ki jih izvaja tekom programa v vašem podjetju.

Preko VinKom metodologije vam pomaga do organizacijske kulture v podjetju, ki zaposlene notranje motivira. Zna prepoznati in prebuditi strast ter avtentičnost podjetja. Postavi jasno opredelitev odgovornosti za doseganje želenega končnega cilja. Namen izvedbe programa je z navdušujočo zgodbo, inspiracijsko/motivacijskimi treningi in coachingi pripeljati vaše zaposlene, da bodo skupaj sodelovali, si zaupali in razumeli pomena različnosti prispevkov posameznikov v njej.

Zaposlenim pomaga prebuditi njihovo dodano vrednost, njihov potencial. To pomeni neprecenljivo vrednost, ki se vam bo pokazala na poslovnem uspehu, zato tudi boste ustvarili dodano vrednost. Dobiček za vas, pa je eden od načinov merjenja dodane vrednosti.

Njena posebnost je, da kot zunanja svetovalka zaradi izkušenj, ki jih je pridobila skozi svojo kariero, prepozna energijsko dinamiko znotraj podjetja, razvila je VinKom filozofijo, ki v ljudeh prebudi motivacijo za spremembo in razvoj.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.