Branka Aralica

Branka Aralica

Branka Aralica

Sem mama, Slatinčanka, po izobrazbi univ. dipl. ekon., ki svoje delo vrsto let opravljam z zavzetostjo, strastjo in znanjem, ki ga nenehno dograjujem.
znanje tujih jezikov mi je omogočilo aktivno delovanje na mednarodnih tržiščih, predvsem na področju prodaje in marketinga.
Z veseljem sem sprejemala nove poslovne izzivi, ki so moje znanje in izkušnje obogatili.
Vir energije so družina, prijatelji, narava; moja strast so potovanja, dobra glasba in knjige.

Poslovne izkušnje sem nabirala v gospodarstvu na vodilnih in vodstvenih delovnih mestih: od turizma, steklarstva, pekarske branže, kovinsko predelovalne branže in končno sem ustanovila svoje svetovalno podjetje pred več kot 15 leti. to je bila moja velika želja več kot 20 let, ki pa sem se je lotila z veliko strahu.
A kjer je volja, tam je pot in rezultat, ki ga želimo.

2009 me je Občina Rogaška Slatina povabila k vodenju novo ustanovljenega inkubatorja, kjer znanje in izkušnje prenašamo mladim podjetnikom in podjetnicam ter tistim s podjetniško idejo s strastjo in veseljem. Poseben poudarek dajemo ženskemu podjetništvo in se povezujem s tistimi, ki so na podobni poti v Sloveniji in tujini. Dva krat letno pripravimo tematski dogodek na temo ženskega podjetništva in teko želimo spodbuditi ženske, da svoje podjetniške potenciale razvijejo ali da stopijo na novo, lastno podjetniško pot.
Kljub dobi kapitalizma, v katerem štejejo le rezultati, pa sem prepričana v misli Malega princa, ki pravi: »Kdor želi videti, mora gledati s srcem. Bit je očem nevidna.«
Veselim se sodelovanja, vprašanj in izzivov!

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.