Nataša Košnjek Jug

Nataša Košnjek Jug

{Name + first and last name: 1}

Nekonvencionalna. Nekoliko drugačna. Obožujem nabavo, optimizacijo procesov, vodenje ekip, načela ESG poslovanja, naravo, spust s kolesom, osebne odnose ter odprto komukacijo.

Gojim veliko strast do nabave in optimizacije procesov, vedno v iskanju novih poti, kako priti do prihrankov, izboljšane učinkovitosti ob nespremenjenihh zahtevah glede kvalitete. Rada imam vlogo vodje, zaposlenim pomagam v razvijanju njihovih veščin in doseganju večjega potenciala.

 

Sem univerzitetna diplomirana ekonomistka – smer finance. Na svoji poklicni sem bila v stiku z nabavo ves čas, najprej kot Koordinator podpornih procesov v komercialnem oddelku v podjetju Merkur d.d., nato kot Vodja projekta vpeljave ERP sistema v podjetje Istrabenz Energetski sistemi d.o.o., potem pa me je poklicna pot zanesla v Hit d.d., kjer sem začela kot Aplikativni specialist za SAP za področje materialnega poslovanja v podjetju, sodelovala v več različnih projektih, zadnjih dobrih 10 let pa vodim oddelek nabave v podjetju Hit d.d. Nova Gorica, ki sodi med največja igralniška podjetja v Evropi.

Sem članica strokovnega sveta Združenja nabavnikov Slovenije.

Kdo je Nataša?
• Kot vodja oddelka vedno uporabi besedno zvezo »mi«, nikoli »jaz«.
• Spodbuja podrejene, da razvijajo svoje spodobnosti in povečujejo znanje, izogiba se mikro managementu, verjame v učenje na napakah.
• Hitro vidi luknje v procesu in jih poskuša izboljšati
• Zagovornica ESG smernic. Čeprav smo še v času, ko je to področje novo, zamegljeno, ponekod nerazumljivo in negotovo, verjame, da lahko vsak posameznik in posledično vsako podjetje lahko pripomore k trajnostnemu delovanju.
• Stalno se uči. Poglablja se v človeško psihologijo, karakterje, osebnosti in poskuša razumeti vsakega od njih. Prebira knjige Eckharta Tolleja, Byron Katie, Gabor Mate-ja in uživa v pogovorih vezanih na osebno rast, človeško bit in zavest.
• Najvišja vrednota ji predstavlja družina.
• Ne zna si predstavljati tedna brez spusta s kolesom po gozdu.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.