Maruška Likar

Maruška Likar

{Name + first and last name: 1}

Sem kadrovska strokovnjakinja z več kot 14-letnimi izkušnjami, ki sem jih nabirala v različnih podjetjih.
V zadnjih osmih letih sem pridobila ogromno praktičnih veščin v mednarodnem delovnem okolju na vodstvenih regijskih pozicijah. Delo v veliki ameriški korporaciji z lestvice Fortune 500 me je obogatilo z novimi znanji strateškega HRM, kariernega razvoja in razvoja talentov.
Veseli me delo z ljudmi, predvsem ženskami, ki si želijo narediti pozitiven premik v kariernem in osebnem razvoju.

Ker sta me od nekdaj veselila delo z ljudmi ter njihov osebni in karierni razvoj, sem v letu 2019 pričela širiti svoje preteklo znanje s področja kadrovskega managementa in sociologije tudi na področje coachinga.
Verjamem namreč v nenehno učenje in pozitivno radovednost, kar me vedno vodi v odkrivanje novih znanj.

Tekom svojega izobraževanja sem pridobila certifikat coaching metodologije, akreditirane s strani International Coaching Federation (ICF). Sem certificirana jungovska coachinja (ICF Jungian Coaching School) in poslovna coachinja (Acceleratiing Coach Excellence, WBECS Group).
Sem tudi članica mednarodnega združenja ICF in ustanovna članica ICF Slovenia Chapter.

Pri svojem delu me vedno vodijo načela strokovnosti, zaupanja in srčnosti.
V preteklih letih svoje poslovne kariere sem nemalokrat orala ledino kot edina ženska vodja v pretežno moških timih in kolegijih, zato vem, kako težko je včasih ženskam na vodilnih položajih in koliko poguma ter dodatnega truda je potrebnega za doseganje uspeha.

Prav te izkušnje so me vodile do tega, da sem ustanovila svoje lastno podjetje, kjer lahko s pomočjo coaching programov pomagam uspešnim in ambicioznim ženskam, ki želijo rasti in se razvijati v svoji karieri in najti svoj, ženski način vodenja.
Poleg tega delujem tudi kot zunanja svetovalka poslovnim timom, ki iščejo rešitve s področja komunikacije, vodenja, organizacije in timskega dela.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.