Lidija Drobež

Lidija Drobež

{Name + first and last name: 1}

Središče mojega dela je podpora posameznikom in timom pri doseganju uspešnosti v zapletenih, zahtevnih situacijah sodobne poslovne realnosti.

Verjamem v pomen povezovanja – posameznikov, skupin, znanosti, in umetnosti in poslovnega sveta.

Kot ustanoviteljica Gallerie l’arte di seta si prizadevam za oživljanje spomina na kulturno dediščino, krepitev družbene tenkočutnosti in kreativnosti.

S projektom Elnovaspace nudim priložnost za poglobljene pogovore o umetnosti in vodenju .

 

K učinkovitosti mojega dela prispevajo poslanstvo, ki ga čutim v tem delu in bogate, več kot tridesetletne izkušnje v različnih poslovnih kontekstih in mednarodnih okoljih ter znanje, ki ga kontinuirano nadgrajujem.
Z razumevanjem poslovnih okolij, vloge vodenja, poznavanjem psihologije in uporabo umetnosti kot vzvoda izkustvenega učenja, je podpora, ki jo nudim, celovita; izraža se v globjih premikih, ki so transformacijski in trajni in vodijo k uspešnosti ter zadovovoljstvu.

Sem alumna IEDC – Poslovna šola Bled, kjer sem zaključila MBA, (1995), Poslovne šole Hult – Ashridge, Velika Britanija, kjer sem se izobraževala za executive coaching in opravila mednarodno akreditacijo (2005/2006), Harvard Kennedy School (2019) ter aktivna članica IOC Harvard Medical School in ILA.
V okviru EMCC imam opravljeno akreditacijo na ravni Senior professional coach.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.