Sandra Jordan, mag. ekon. in posl. ved

Sandra Jordan, mag. ekon. in posl. ved

Sandra Jordan, mag. ekon. in posl. ved - ONA VE -

Sem Magistra ekonomskih in poslovnih ved in doktorska kandidatka z večletnimi izkušnjami iz korporativnega upravljanja, prav tako pa se v zadnjih nekaj letih veliko ukvarjam z digitalno transformacijo v družbah. Kot velika ljubiteljica novega in neznanega rada raziskujem tako področja s katerimi se ukvarjam kot različne dežele sveta.
Po poklicu sem Magistra ekonomskih in poslovnih ved (bolonjski magistrski program), kakor tudi prevajalka za slovenski, nemški in angleški jezik.

Svoje delovne izkušnje sem pridobila v finančnem sektorju na področjih: korporativnega upravljanja, skladnost poslovanja in preprečevanje pranja denarja, stikov z javnostmi, marketinga, kakor tudi sistema notranjih kontrol, vodenja zaposlenih, upravljanja kreditnih odborov, vodenja projektov, kakor tudi izboljšav procesov v podjetjih.

Kot prevajalka za slovenski, nemški in angleški jezik sem izkušnje pridobivala tudi v mednarodnem finančnem sektorju, saj je bila kombinacija tako finančnega kot jezikovnega znanja dobitna za tuja podjetja.

Kot doktorska kandidatka se veliko ukvarjam z digitalizacijo v podjetjih, saj bo moja naloga temeljila na kritičnih dejavnikih uspeha pri uvedbi DMS z vidika življenjskega cikla podjetja.

Glavna strokovna področja:
– Optimizacija poslovnih procesov
– Korporativno upravljanje
– Prevajalstvo
– Projektno vodenje

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.