Barbara Podlogar

Barbara Podlogar

Področja:

Barbara Podlogar

Barbara Podlogar

Sem direktorica prodaje in marketinga. Kot vodilni regionalni Salesforce Consulting Partner delujem na področju digitalizacije procesov za prodajo, podporo, kontaktne centre, HR in marketing, tako v B2B kot B2C okoljih. Trg se spreminja in z njim tudi potrebe kupcev in zaposlenih. Dobra izkušnja strank se začne z odlično izkušnjo zaposlenih. Verjamem, da je digitalna prihodnost predvsem priložnost za tesnejše povezovanje.

 

V moji več kot 20 letni karieri sem si nabrala ogromno znanj in izkušenj. Podjetji Mobitel in Telekom sta me prepoznali za ključen kader. V Združenju manager sem prejela nagrado »Ambasadorka vključevanja«. Dve leti zapored sem bila tudi članica programskega sveta HR za konferenco Moje HR Delo. V sklopu kariernega centra GEA College in Inkubatorja sem opravljala svetovanje in mentorstvo s področja razvoja kariere, kadrovanja in grajenja timov. Sodelovala sem s številnimi podjetji tudi na temo vodenja in boljše izkušnje zaposlenih ter strank.

Trenutno delam v podjetju Agilcon, ki je vodilni regionalni Salesforce Consulting Partner, ki zagotavlja digitalizacije procesov za prodajo, podporo, kontaktne centre, HR in marketing, tako v B2B kot B2C okoljih. Kar mi daje odličen vpogled v različne procese in izzive številnih podjetij v Sloveniji ter širše v regiji.
Razumem jezik managementa, prodaje, marketinga in kadrovanja v kontekstu vodenja, digitalizacije, optimizacije in zagotavljanja boljše izkušnje – najprej za zaposlene in nato za stranke.

Vse pridobljene izkušnje mi dajejo širino in omogočajo, da razmišljam strateško.

Moje dosedanje funkcije:
– Direktorica prodaje in marketinga, Agilcon, d.o.o.
– Direktorica razvoja izobraževalnih programov in prodaje, GEA College – Fakulteta za podjetništvo
– Vodja B2B poprodajne ekipe, Telekom Slovenija, d.d.
– Vodja svetovalcev za ključne stranke, Mobitel, d.d.
– Svetovalka za ključne stranke, Mobitel, d.d.
– Mentor v klicnem centru, Mobitel, d.d.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.