Barbara Podlogar

Barbara Podlogar

Barbara Podlogar - ONA VE -

Barbara Podlogar je strokovnjakinja na področju vodenja, prodaje (B2B) ter povezovanja dveh strok – marketinga in HRM. S projekti implementacije IT rešitev (Salesforce) je pridobila širok vpogled v procese in izzive številnih podjetij v regiji.

Vse pridobljene izkušnje ji dajejo širino in omogočajo, da razmišlja strateško. Razume jezik managementa. Osredotoča se na ustvarjanje celostne izkušnje, tako za zaposlene kot za stranke.

Je vodja, mentorica, svetovalka in predavateljica.

Kraj bivanja:
Celje
V več kot 20 letni karieri sem si nabrala ogromno znanj in izkušenj. Podjetji Mobitel in Telekom sta me prepoznali za ključen kader. V Združenju manager sem prejela nagrado »Ambasadorka vključevanja«. Dve leti zapored sem bila tudi članica programskega sveta HR za konferenco Moje HR Delo. V sklopu kariernega centra GEA College in Inkubatorja sem opravljala svetovanje in mentorstvo s področja razvoja kariere, kadrovanja in grajenja timov. Sodelovala sem s številnimi podjetji tudi na temo vodenja in boljše izkušnje zaposlenih ter strank.

Trenutno delam v podjetju Agilcon, ki je vodilni regionalni Salesforce Consulting Partner, ki zagotavlja digitalizacije procesov za prodajo, podporo, kontaktne centre, HR in marketing, tako v B2B kot B2C okoljih. Kar mi daje odličen vpogled v različne procese in izzive številnih podjetij v Sloveniji ter širše v regiji.
Razumem jezik managementa, prodaje, marketinga in kadrovanja v kontekstu vodenja, digitalizacije, optimizacije in zagotavljanja boljše izkušnje – za zaposlene in za stranke.

Vse pridobljene izkušnje mi dajejo širino in omogočajo, da razmišljam strateško.

Moje dosedanje funkcije:
– Direktorica prodaje in marketinga, Agilcon, d.o.o.
– Direktorica razvoja izobraževalnih programov in prodaje, GEA College – Fakulteta za podjetništvo
– Konzultantsko delo (B2B prodaja, povezovanje HR in marketinga, EX, CX) in treningi vodstvenih veščin
– Vodja B2B poprodajne ekipe, Telekom Slovenija, d.d.
– Vodja svetovalcev za ključne stranke, Mobitel, d.d.
– Svetovalka za ključne stranke, Mobitel, d.d.
– Mentor v klicnem centru, Mobitel, d.d.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.