Tina Troha

Tina Troha

{Name + first and last name: 1}

Tina je univerzitetna diplomirana pravnica s pravosodnim izpitom in 18-letnimi delovnimi izkušnjami v javnem in gospodarskem sektorju. V svoji karieri je sodelovala z več kot 30 podjetji iz različnih branž in na različnih področjih, tako v strokovnih kot v vodstvenih vlogah.

Tina Troha
univ. dipl. pravnica
HR in pravna svetovalka
tina.troha@profil.si
https://www.linkedin.com/in/tina-troha/

Tina je univerzitetna diplomirana pravnica s pravosodnim izpitom in 18-letnimi delovnimi izkušnjami v javnem in gospodarskem sektorju. Tekom svoje kariere je sodelovala že z več kot 30 podjetji iz različnih branž in na različnih področjih, tako v strokovnih kot v vodstvenih vlogah in sicer kot:

izvršna direktorica za kadrovski pravni sektor v enotirnem sistemu,
direktorica kadrovske službe,
vodja pravne službe,
direktorica invalidskega podjetja,
projektni vodja,
internim management, itd.

V okviru kadrovskega svetovanja je specializirana za razvoj oziroma prestrukturiranje personalne in napredne sistemske kadrovske funkcije, optimizacijo procesov, vodenje projektov digitalizacije kadrovskih procesov v Sloveniji in tujini in razvoj sodobnih IT kadrovskih rešitev. Podjetjem nudi storitve izdelave internih aktov, vključno s sistemizacijo delovnih mest in kompetenčnimi modeli. Na področju oblikovanja strateške in sistemske kadrovske funkcije zagotavlja strokovno in operativno pomoč pri vzpostavitvi sistemov kot npr. »performance management«, »talent management«, sistemi nasledstva, razvoj timov, razvoj voditeljstva, identifikacija in promocija vrednot, razvoj kulture podjetja, promocija dobrega imena delodajalca, itd. Ima tudi veliko izkušenj kot »headhunter«.

Na pravnem področju največ pomoči in svetovanja izvaja v okviru delovnega prava, nudi pa lahko tudi pomoč na področju civilnega in gospodarskega prava.

Tekom svoje kariere veliko časa posveča usmerjanju in svetovanju posameznikom pri osebni in karierni rasti.

Njeno vodilo je ustvarjanje delovnega okolja, ki obravnava človeka celostno in pravično ter posledično zagotavlja (osebni in poslovni) razvoj posameznika in poslovno rast organizacije.

Njen moto: "Razumi svoje zaposlene in razumel boš svoj posel."

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.