Nina Pozderec

Nina Pozderec

{Name + first and last name: 1}

Psihologinja, facilitatorka delavnic in strokovnjakinja za uvajanje novih načinov dela iz podjetja Switch to eleven, katerega poslanstvo je pomoč timom in podjetjem dvigati avtonomijo zaposlenih, izboljšati sodelovanje in načine komunikaciranja ter ustvarjanja pogojev za učinkovito prilagajanje na hitre spremembe. Certificirana strokovnjakinja za uvajanje “self-managed” in agilnih principov v podjetja, s poudarkom na upravljanju tranzicije od starega način dela do transformacije v nov sistem.

 

⭐️ Psihologinja za človeške odnose, ki pomaga organizacijam prilagajati se novim načinom dela na način, ki spodbuja sodelovanje, avtonomijo in boljše procese odločanja znotraj ekip. Pri svojem delu med drugim uporabljam delavnice, ki upravljajo z družbenim vplivom in kognitivnimi pristranskostmi tako da ločimo ideje od lastnikov.

🧙🏻 Organizacije vodim skozi preobrazbe njihovih struktur iz hierarhičnega vodenja v mrežo ekip s preoblikovanjem organizacij in delovnih mest. Končni cilj: ustvariti samo-upravljajoče organizacije, kjer so zaposleni avtonomni, odgovorni in zavzeti, informacije in komunikacija pa so transparentne.

👋🏻 Vodjem pomagam skozi procese tranzicije v agilni/napredni transformaciji. Pomagam vodjem sprostiti moč ekip prek zaupanja, radikalne povratne informacije, iskrene komunikacije in individualnega priznanja vsakega zaposlenega.

🌲 S pomočjo orodij ustvarjamo psihološko varno okolje, kjer napake niso prepovedane, ampak so viden del učnega procesa. Kjer ljudje čutijo, da lahko povedo, kaj mislijo, in verjamejo v namen organizacije.

❤️ Uporaba Semcovega okvirja in zemljevida: progresivna organizacija je zgrajena na zaupanju, alternativnih kontrolah, samo-upravljanju, skrajnem usklajevanju deležnikov in ustvarjalni inovativnosti.

Certifikati in izobrazba:
🧚🏼‍♂️ Psihologinja (UL FF)
🦸🏼‍♀️ Certificirana Scrum Master& facilitatorka oblikovalnih sprintov.
😍 Certificirana strokovnjakinja za stil Semco v progresivnem oblikovanju organizacij in transformaciji! Samo-upravljajoče, samousmerjajoče se ekipe v mreži z minimalnim vodenjem.
✌🏻 Članica mreže Corporate Rebels Cell

O meni:
❤️ Ponosna mama 7-letne izjemne deklice, ki obožuje samoroge 🦄 in sovraži čokolado
💚 Strastna udeleženka delavnic, praktikantka agilnosti in privrženka samo-upravljanja.
📚 Cenim znanje, a verjamem, da se moramo vsak dan spraševati, kaj vemo, verjamemo in domnevamo. Zato se trudim nenehno učiti nekaj novega.
🎶 Obožujem igranje klavirja, branje knjig, hribe, fitnes in uživanje časa z družino v naravi🥰

 

Kraj bivanja:
Vodice

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.