Lana Stojan Zavašnik, brand strateginja in oblikovalka

Lana Stojan Zavašnik, brand strateginja in oblikovalka

Lana Stojan Zavašnik, brand strateginja in oblikovalka - ONA VE -

Sem Lana. Oblikovalka in certificirana brand strateginja.

Moj svet se vrti okrog brandov – njihovih zgodb in podobe, njihovega karakterja in strategij.

Moje super moči so kreativnost, zabeljena z empatijo in intuicijo. Kreiram blagovne znamke in brand strategije za izbrane naročnike in kot brand coach etabliranim brandom (včasih tudi start-upom in ambicioznim samostojnim podjetnikom) pomagam najti njihov notranji glas in »mojo« ter načine kako se povežejo s svojim plemenom.

Kraj bivanja:
Celje
Verjamem v brande, ki so zvesti svojim stališčem in svojemu plemenu, in njim sem na voljo!

Verjamem, da so poslanstvo vsakega branda strast, sočutje in prijaznost.

Verjamem v to, da si vsak brand zasluži imidž in strategijo, ki sta videti svetovno in da lahko parirajo velikanom v svoji panogi.

Verjamem, da ima vsakdo svojo edinstveno zgodbo, ki jo je vredno povedati svetu – skozi moj proces brand coachinga to zgodbo, ki navdihuje in prodaja, najdem(o).

Verjamem, da je življenje boljše zaradi kave, čokolade in psov.

Verjamem, da je humor orodje za kreativno viharjenje možganov.

Moj svet se vrti okrog brandov že 20+ let. Blagovnim znamkam kot so Plastika Skaza, Vitapur, Rosmarino, Hitex, Adria Airways (RIP), Fleur de Santé, Kulinarika.net, Hiša vin Emino, Herbalija, Pekarna Geršak … sem pomagala zrasti, dosegati in presegati zastavljene cilje.

Kreativnost in komunikacija, zabeljena z empatijo in intuicijo so moje super-moči, s katerimi sem vodila projekte od oblikovanja korporativnih in brand celostnih podob, kampanj lansiranja novih in promoviranja obstoječih produktov v B2C in B2B branžah, in vse do projektov oblikovanja novih izdelkov ter koordiniranja interdisciplinarnih, mednarodnih R&D teamov.

Danes oblikujem blagovne znamke in brand strategije za izbrane naročnike in kot brand coach etabliranim brandom (včasih tudi start-upom in ambicioznim samostojnim podjetnikom) pomagam najti njihov notranji glas in »mojo« in načine kako se povežejo s svojim plemenom.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.