Dragica Korenjak, dipl. mnag.

Dragica Korenjak, dipl. mnag.

Dragica Korenjak, dipl. mnag.

Sem Dragica Korenjak diplomirana menagerka. podjetnica, motivacijska govornica, avtorica knjig, številnih člankov in udeleženka mednarodnih konferenc. Humanitarka v društvu rejniških družin Slovenije. Več o njej na: www.dkorenjak.eu

Moj moto: “Vedno obstaja nekdo nekje ki vam lahko pomaga, le poiskati ga morate”!

 

Sem samostojna svetovalka in motivatorka prodajnih mrež v Sloveniji in na trgih JV Evrope
Na področju trženja in vodenja imam 30 let delovnih izkušenj. Enajst let sem uspešno vodila hčerinsko podjetje zavarovalnice Maribor – ZM Agento d.o.o., ki je kot zavarovalno zastopniška družba spadala med najuspešnejše agencije v Sloveniji na področju trženja življenjskih zavarovanj. Podjetje je dvakrat osvojilo naslov SLOVENSKE GAZELE in s tem spadalo med 500 najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.
V Pozavarovalnici Sava sem bila svetovalka uprave za razvoj prodajnih mrež na trgih JV Evrope.
MOJI USPEHI:
1. Leta 2001 sem prejela priznanje za najuspešnejšo podjetnico na podlagi poslovnih rezultatov iz leta 2000.

2. Več kot 30.000 udeležencev mojih seminarjev in 3200 prodanih knjig od Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Črne Gore, Kosova, Makedonije, s področja zavarovalništva, bančništva, posredništva, gospodarskih zbornic in univerz, dokazuje da morata TEORIJA in PRAKSA biti tesno povezani.
3. Kot predavateljica sem na 20. mednarodni znanstveni konferenci »DRUŠTVO i TEHNOLOGIJA 2013-Dr. Juraj Plenković v Opatiji, predstavila temo: »POMEMBNE RAZLIKE MED FINANČNO PIRAMIDO IN MREŽNIM MARKETINGOM«.
4. Kot HUMANITARKA sem vrsto let aktivna v društvu rejniških družin v Sloveniji.

5. Skupaj s prof. dr .Šime Ivanjkom sem bila soorganizatorica PRVE MEDNARODNE KONFERENCE ZA ZAVAROVALNE ZASTOPNIKE IN POSREDNIKE, pod naslovom ICABI v Mariboru. Na konferenci je sodelovalo 240 udeležencev iz 11 držav.

6. Bila sem SOUSTANOVITELJICA IN DIREKTORICA PRVEGA INŠTITUTA ZA ZAVAROVALNIŠTVO v Mariboru.

7. Bila sem PREDSEDNICA ZDRUŽENJA ZAVAROVALNIH AGENCIJ -GIZ, ki pokrivajo največji tržni delež v prodaji zavarovalnih produktov

8. Sem pobudnica ideje za projekt ATENA, s katerim se lahko v celoti seznanite na moji spletni strani www.dkorenjak.eu.

9. Več let zapovrstjo sem bila aktivna udeleženka na SORS ( Susreti osiguravača i reosiguravača Sarajevo). V letu 2021 je bil v zborniku objavljen tudi moj referat z naslovom: » Medgeneracijska suradnja u vrijeme korona krize«.

10. Kot predavateljica aktivno sodelujem z gospodarskimi zbornicami Hrvaške, Srbije in Makedonije in prav tako tudi s posameznimi združenji zavarovalnic v teh državah.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.