Renata Damiš

Renata Damiš

Renata Damiš - ONA VE - MSM0164 Edit 3

Aurori – www.aurori.si
Sem raziskovalka duhovnosti in energij, intuitivna svetovalka, zvočna terapevtka ter učiteljica kundalini joge.

Nerada sem del sistemov, religij, norm, skupin. Sledim sebi in svoji notranji resnici. Nenehno se učim in rastem skozi izkušnje življenja ter jih pretvarjam in alkimiziram v duhovno zlato.

Življenjska pot me je skozi različne preizkušnje na čisto vseh področjih mojega življenja, nenehno vodila do tega kar čutim v svojem srcu, vse do spoznanja, da preprosto obstaja nekaj več. Več kot le moja diploma pravne fakultete, več kot vsi doktorati, nazivi, funkcije, stopničke pomembnosti, milijoni, kvadratni metri, konjska moč, prestižni kosi oblačil, blišč in glamur, obdelane poze na socialnih omrežjih ter število všečkov in število pogledov v realnem življenju, več kot ure, ki jih posvečamo delu, ki nas notranje ne izpopolnjuje ter več kot vsi boleči površinski odnosi, ki jih živimo in ki postavljeni na nižjih nivojih preprosto več ne funkcionirajo.

Na pot moje duše. Na pot odlaganja vseh mask, vseh iluzij tega planeta, na pot služenja, iskanja notranje radosti in izpopolnitve, višje resnice, višjih vrednot, višjega razumevanja, višjega duhovnega partnerstva. Vso svojo pot preprosto dojemam kot del mene, kot del mojega življenja, del mojega poslanstva, saj moja duša že od vsega začetka nenehno raste, napreduje, se uči in stremi v tej smeri.

Skozi vso pot se je kalila moja intuicija, višje razumevanje vseh situacij ter moj občutek za energije in vibracije. Tako se je pričela moja pot intuitivnega svetovanja in pomoči drugim, kjer kot pripomoček uporabljam karte. Nato sem se srečala še z zvokom in meditativnimi holističnimi glasbili, ki jih na sebi in drugih uporabljam za uravnovešanje, dvig energije in prebujanje višjih ravni zavesti. Pri vsem tem prakticiram tudi dih, meditacijo, različne energijske tehnike, tao in kundalini jogo, senzualni ples, zdravim svoje telo s tisočletja starimi znanji ter na to pot vodim in spodbujam tudi vse tiste, ki pridejo k meni.

Sem intuitivni empat, visoko senzitivna oseba, ki močno zaznava in čuti vse vibracije okoli sebe.

Moje globoko prepričanje je, da kamor vstopi svetloba, tam tema ne more obstati. Svetloba premaga tudi največjo temo. Ko stojimo v svoji informaciji, v svojem polju, ko žarimo svojo svetlobo, ko si postavimo prava vprašanja in ko smo pripravljeni sprejeti prave odločitve, vse stvari na tem planetu postanejo popolnoma preproste.

Verjamem, da smo prav vsi kot obiskovalci tega planeta unikaten kamenček v mozaiku vesolja, unikaten zapis tisočletja stare energije, ki jo s svojim rojstvom vsakokrat znova in znova z namenom izkušanja vnašamo na ta planet. Verjamem, da je prav vsak dan darilo vesolja nam. Mi smo tisti, ki vsak dan znova postavimo svojo energijo. Mi sami smo tisti, ki s svojimi mislimi, besedami, dejanji odločamo o tem, kdaj, kje, s kom in kako bomo preživeli naš dan, naš teden, mesec, leto, naše življenje. In zgolj mi sami odločamo in izbiramo kakšne bodo izkušnje, rezultati in naše barve, v katere bomo oblečeni ob koncu dneva in kakšne bodo tiste, ki jih bomo nosili ob koncu svojega obiska tukaj.

Verjamem, da so uresničljive prav vse želje, če le dovolj močno verjamemo v njih, da so mogoče in svoje korake usmerjamo k njim, tudi takrat, ko stojimo za njimi popolnoma sami.

Izvajam intuitivna svetovanja, uvide in vpoglede v karte, skupinske meditativne zvočne kopeli s tibetanskimi posodami in gongom ter individualne zvočne tretmaje – zvočne masaže s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili.

Ca. 2 krat na mesec se v Mariboru izvaja skupinska meditativna zvočna kopel s tibetanskimi posodami in ostalimi holističnimi glasbili. Čez poletje bomo z gongom zvočne kopeli ponovno izvajali tudi zunaj pod zvezdami. Za zvočno masažo me lahko kontaktirate tudi individualno. Prav tako za intuitivno svetovanje in vpogled v karte.

Informacije o vseh mojih storitvah in vsakokratnih dogodkih so objavljene na FB strani Aurori ter na moji spletni strani www.aurori.si, kjer se lahko vpišete tudi na moje novičke.

Dosegljiva sem preko maila na info@aurori.si

Vabljene!

 

Kraj bivanja:
Maribor

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.