doc. dr. Lidija Breznik

doc. dr. Lidija Breznik

{Name + first and last name: 1}

Strokovnjakinja na področju managementa in organizacije, z več kot 20 letnimi izkušnjami v poslovnem svetu. Doktorirala je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poglobljeno se ukvarja s strateškim razvojem podjetij. Izpolnjuje se na različnih področjih, zanima jo predvsem strateška transformacija, agilni pristopi in uvajanje sprememb na različnih področjih ter odnosi z ljudmi.

 

Doc. dr. Lidija Breznik je strokovnjakinja na področju managementa in organizacije, z več kot 20 letnimi izkušnjami v poslovnem svetu. Doktorirala je na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Delovno in raziskovalno se je izpopolnjevala v Nemčiji, ZDA in na Švedskem. Poglobljeno se ukvarja s strateškim razvojem podjetij. Izpolnjuje se na različnih področjih, zanima jo predvsem strateška transformacija, agilni pristopi in uvajanje sprememb na različnih področjih ter odnosi z ljudmi. Izkušnje, pridobljene z vodenjem ljudi ter poznavanje praks podjetij različnih panog izkorišča v povezovanju teorije s prakso ter pri svojem pedagoškem delu. Predava na večih fakultetah in je nosilka ali so-nosilka večih predmetov s širšega področja poslovne ekonomije oz. managementa. Objavila je več strokovnih in znanstvenih prispevkov. Sodeluje različnih združenjih, je urednica, mentorica, recenzentka in mednarodno uveljavljena raziskovalka.

Več: https://www.linkedin.com/in/lidijabreznikphd/?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_feed%3BI69h2lO9SU2inKU%2FSwjtlw%3D%3D

 

Kraj bivanja:
Slovenj Gradec, Ljubljana

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.