Nina Hari

Nina Hari

{Name + first and last name: 1}

Sem Nina, doma iz Škofje Loke, kjer preživljam čas s svojo družino. Poleg strasti do vsebinskega marketinga imam rada tudi živali.

Šport je pomemben del mojega življenja, saj mi daje energijo in vztrajnost, ki ju potrebujem tako v poklicnem kot osebnem življenju.

Sem oseba pozitivne energije. Rada plešem, občasno pa se odpravim na vožnjo s svojim motorjem, saj uživam v svobodi, ki jo prinaša.

Življenje me je soočilo z mnogimi izzivi, vendar me vsak izziv le še bolj utrdi in motivira.

 

Sem diplomirana organizatorka in managerka z gorečo strastjo do pisanja in oblikovanja besedil. Moja pot me je vodila v čudovit svet vsebinskega marketinga, kjer sem se razvijala in bogatila svoje znanje iz dneva v dan.

Skozi leta sem nabirala neprecenljive izkušnje v marketingu tako s praktičnim delom kot z udeleževanjem različnih seminarjev, delavnic, konferenc in webinarjev. Vse to mi je omogočilo, da sem danes na samostojni poti, kjer zelo uživam.

Pišem kvalitetna izobraževalna in prodajna besedila. Z besedili pomagam podjetnikom dvigniti prepoznavnost njihove blagovne znamke, izdelkov in storitev. Skozi besedila se približam sanjskim kupcem, kar posledično pripomore k večjemu zadovoljstvu strank in povečani prodaji.

Besedila, ki jih ustvarjam, so prilagojena različnim namenom. Pišem blog objave, članke za spletne strani, oglase, objave za družbena omrežja ter scenarije za snemanje reklam. S svojim pisanjem ustvarjam zgodbe, ki navdušujejo in prepričajo.

Poleg vsebinskega marketinga pa se ukvarjam tudi z organizacijo dogodkov. Podjetnikom z veseljem pomagam pri organizaciji in izvedbi dogodkov, ki bodo navdušili njihove stranke in poslovne partnerje.

V prostem času se rada ukvarjam s športom, saj se zavedam, kako pomembno je vztrajanje in trdo delo za doseganje ciljev – enako kot v marketingu.

Sicer pa me izven posla največkrat najdete na dogodkih in družabnih srečanjih, kjer svojo pozornost rada usmerim v mreženje in povezovanje, saj verjamem, da so prave povezave ključ do uspeha.

Moje poslanstvo je preseči pričakovanja in graditi uspešne marketinške strategije ter nepozabne dogodke.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.