Maya Peron

Maya Peron

{Name + first and last name: 1}

Life coach, certificiran praktik hipnoze, avtorica, predavateljica, motivatorka, zaupnica in strokovnjakinja za odnose.

Nosilka avtorskih pravic za Vilinske simbole (Attraction symbols).

Vodja mednarodnega, znanstveno-ekološkega projekta s poudarkom na ozaveščanju; WorldSwim by Martin Strel,

 

Certificiran life coach, certificiran praktik hipnoze, NLP coach in NLP praktik.
Avtorica petih knjig o Vilinskih simbolih, energijski podpori in osebnostni rasti (tri so “best sellerji”, ena mednarodni).

Nosilka avtorskih pravic za Vilinske simbole (Attraction symbols), ki so izjemna energijska podpora in ljudi opozarjam, da je treba duhovnost živeti v praksi.
Pomagam jim pri izboljšanju njihove samopodbe ter komunikacije in jih vodim do njihove lastne moči, včasih pa samo, brez obsojanja, poslušam…in slišim.

Sem predavateljica, motivatorka, zaupnica in strokovnjakinja za odnose, ki imam poleg teoretičnega znanja tudi veliko življenjskih izkušenj in običajno situacije vidim malo širše.

Nenačrtovano sem se znašla tudi v vlogi vodje mednarodnega, znanstveno-ekološkega projekta s poudarkom na ozaveščanju; WorldSwim by Martin Strel, ki se, čeprav morda na prvi pogled ni videti tako, izjemno dopolnjuje z mojim osnovnim poslanstvo.
Vse je energija in energija je vse, zato smo vse in vsi med seboj povezani. Samo ozaveščen človek lahko spreminja svet. Najprej tistega, svojega.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.