dr. Marija Paladin

dr. Marija Paladin

{Name + first and last name: 1}

Že skoraj 15 let sem v praksi, pri delu in raziskovanju usmerjena v naslednja področja, ki jih razumem kot ključna za zdravo poslovanje: upravljanje s kadri, razvoj človeških potencialov in uporaba sodobnih analitičnih in digitalnih rešitev za preobrazbo kadrovskih procesov, raziskave in razvoj merskih instrumentov, osebni in poslovni coaching, zdravje in psihofizično počutje.
Sem magistra znanosti s področja managementa in doktorica znanosti interdisciplinarnega študija statistike.

Usmerjena v nenehen razvoj in doseganje zastavljenih ciljev. Že več kot desetletje delujem na različnih področjih razvoja človeškega potenciala, zdravja in počutja. Od kadrovskega področja dela v službi, vodenja najrazličnejših seminarjev in delavnic, do raziskovalnega dela katerega rezultat so številni objavljeni strokovni in znanstveni članki.

Sem magistra znanosti s področja managementa in doktorica znanosti na interdisciplinarnem doktorskem študiju statistika.

V praksi, pri delu in raziskovanju sem usmerjena predvsem v naslednja področja, ki jih razumem kot ključna tako za zdravo poslovanje podjetij na področju razvoja kadrovskih potencialov kot za vsakogar, ki želi uspešno dosegati zastavljene cilje:
1. Upravljanje s kadri, razvoj človeških potencialov in uporaba sodobnih analitičnih in digitalnih rešitev za preobrazbo kadrovskih procesov.
2. Kakovostna analitika, raziskave in razvoj merskih instrumentov za merjenje in analitiko (glavni fokus na področju upravljanja s človeškimi viri).
3. Osebni in poslovni coaching ter svetovanje.
4. Komunikacija in javno nastopanje.
5. Zdravje in psihofizično počutje.

Več o meni, izkušnjah, bibliografiji: https://si.linkedin.com/in/marija-paladin-ph-d-720741aa

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.