Tanja Ciglarič

Tanja Ciglarič

Tanja Ciglarič

Moja strast je marketing, Že več kot 13 let delam v marketingu in sicer na področju digitalnega marketinga. Leta 2017 sem se podala na samostojno podjetniško pot, ker sem potrebovala spremembo in nisem bila več srečna. Začela sem dobesedno iz nič. Vse kar sem imela, so bile izkušnje in znanje, da sem lahko začela svojo novo poslovno pot. Sem dokaz, da se vse da, če se hoče, tudi, če nimate kapitala za zagon podjetja. Sedaj sem mentorica in predavateljica za mlade in starejše.

 

Podjetniki me poznajo kot strokovnjakinjo za marketing in ustanoviteljico blagovne znamke Marketing malih podjetij. Že več kot 13 let delam v marketingu.

Že v začetku srednje ekonomske šole sem vedela, da bo marketing moja strast. Tako sem se tudi odločila za študij marketinga in ga leta 2005 uspešno zaključila. Vmes sem postala mamica in se kasneje leta 2007 podala na mojo poslovno pot. Od leta 2007 sem spoznavala marketing v praksi, še posebaj digitalni marketing. V čast mi je bilo sodelovati in se učiti od najboljših v tej branži. Za mano je veliko uspešnih projektov, ki so pustili pečat na slovenskem trgu.

Leta 2017 sem se podala na samostojno podjetniško pot, ker sem potrebovala spremembo in nisem bila več srečna. Svojo podjetniško pot sem začela dobesedno iz nič. Vse kar sem imela, so bile dolgoletne izkušnje in znanje, da sem lahko začela svojo novo podjetniško pot. Sem dokaz, da se vse da, če se hoče, tudi, če nimate večiko kapitala za zagon podjetja. Pot me je zanesla med predavateljske vode, kjer uspešno učim slovenske podjetnike o digitalnem marketingu, ki je danes pomemben del vsakega podjetja. Digitalna pismenost v prihodnje bo imela zelo pomembno vlogo pri uspešnosti podjetja. Prav tako sem mentorica že obstoječim podjetnikom in novonastalim podjetjem.

Moje strasti in rešitve, s katerimi želim pomagati podjetnikom so:
​​
– z blagovno znamko Marketing malih podjetij, želim malim in srednjim podjetjem približati digitalni svet z mentorstvi, spletnimi tečaji in izobraževanji.

– podjetjem na začetku poti želim pomagati pri uspešnem zagonu podjetij; kot predavateljica sodelujem s Start up Maribor in kot mentorica na SPIRIT Slovenija,

Moja želja in poslanstvo je, da malim in srednjim velikim podjetjem s svojim znanjem in izkušnjami pomagam pri:
​​​
– učenju podjetnikov začetnikov, kako lahko začnejo posel na spletu,
– prepoznavnosti njihove blagovne znamke na spletu,
– iskanju njihovih potencialnih strank,
– kreiranju in promociji njihovih produktov/storitev,
– izvedbi marketinškega načrta in
– pomagam kot svetovalka pri vstopu na trg.

Moja prednost je, da vam digitalni marketing predstavim na enostaven način, ki se ga lahko nauči vsak podjetnik.

Moj zakaj so zadovoljne stranke in njihovi uspehi na spletu.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.