Sara Pfeifer Pelicon

Sara Pfeifer Pelicon

Sara Pfeifer Pelicon

Zrastla sem ob računalnikih in računalniških igricah, kjer sem spoznala strast do vsega, kar je digitalno. Svoje poslanstvo sem tako odkrila v svetu digitalnega marketinga, marketinga in grafičnega oblikovanja.

Svojim strankam pomagam pri prvih korakih ob srečanju z marketingom, dvigom prepoznavnosti blagovne znamke na spletu in družbenih omrežij, iskanju novih potencialnih strank. Z grafičnim oblikovanjem pripravimo nove kreative in kampanje in skupaj načrtujemo marketinško strategijo.

 

Moje ime je Sara Pfeifer Pelicon. Zrastla sem ob računalnikih in računalniških igricah, kjer sem spoznala strast do vsega, kar je digitalno. Svoje poslanstvo sem tako odkrila v svetu digitalnega marketinga in grafičnega oblikovanja.

Po končani Gimnazija, elektro in pomorska šola Piran sem iskala nekaj, kar mi bo predstavljajo izziv
in napolnilo mojo izjemno vnemo po nečem drugačnem. Tako sem se vpisala na Fakulteto za elektrotehniko v Ljubljani, smer multimedijske komunikacije.

Med klopmi Fakultete za elektrotehniko, katero sem obiskovala, sem spoznala ta zakompliciran,
a nadvse privlačen svet računalniškega programiranja, katerega sem takoj vzljubila. Tako sem se naučila
postavljati spletne strani, razumevati, da stvari, ki so vidne gledalcu niso vse in koliko majhnih zank obstaja v vsemu
oz. povsod. Že med samim študijem sem pričela sprva grafično oblikovati za različna podjetja ali posameznike.

Leta 2018 sem ustanovila podjetje Elixe, kjer ponujam svetovanja in storitve s področja marketinga, digitalnega marketinga, odnosa z javnostmi, brandinga, organizacije dogodkov, prodaje in analitike. Obenem nudimo storitve grafičnega oblikovanja in postavitve spletnih strani.

V veliko pomoč so mi prišle tudi večletne izkušnje s področja marketinga in prodaje, ne le v slovenskem prostoru, ampak tudi na področju centralne in vzhodne Evrope.

Elixe ni le marketinška ali PR agencija, vendar je podjetje, ki popolnoma prisluhne klientu in najde skupno pot za popoln nastop in rezultat.
Svojim strankam pomagam pri učenju in nasploh prvih korakih ob srečanju z marketingom, dvigom prepoznavnosti
blagovne znamke na spletu in družbenih omrežij, iskanju novih potencialnih strank. Z grafičnim oblikovanjem pripravimo nove kreative in kampanje. Skupaj načrtujemo marketinško strategijo in kako se uspešno uveljaviti na trg.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.