Barbara Pinter Zupančič

Barbara Pinter Zupančič

Področja:

Barbara Pinter Zupančič

{Name + first and last name: 1}

Hipnotični feminine power coaching

Feminine power coaching je specifična veja coachinga, ki se osredotoča na ženske, da si povrnejo svojo ženstvenost, začutijo svojo pristno moč in tako opolnomočene preobrazijo svoja življenja tako, da dosežejo vse, kar najbolj hrepenijo.
Hipnoza pomaga, da tiste najbolj trmoglave preživetvene dele osebnosti, ki preprečujejo, da bi naredile preboje, nagovorimo v nezavednem in preusmerimo v spodbudno in podporno.

 

Večina me pozna kot univ. dipl. ekonomistko, ki je delala v prestrukturiranju in privatizaciji podjetij in je končala poslovno kariero kot vodja kontrolinga v uspešnem slovenskem podjetju.

Vedno sem delala v zahtevnem okolju, ki je od mene zahteval natančnost, odgovornost, sodelovanje z ljudmi iz različnih okolij, različnih držav.

Vedno sem znala ohranjati spoštljivo in pozitivno odzivno okolje, kajti moj dar je prepoznati najboljše v ljudeh, pa tudi njihova hrepenenja, naj je šlo za direktorje na najvišjih položajih, zaposlene ali pa branjevko na trgu. Zelo dobra sem v gradnji podpornih odnosov in zaupanju.
Moja prava zgodba seže daleč nazaj, kajti skozi življenje sem se naučila, da na vse pogledam s širše perspektive.

Že kot majhna sem se naučila prepoznati, kdo se v resnici zadržuje, ker ne verjame vase, in ga podpirala tako močno, da je zacvetel v vsej svoji veličini. Tudi v poslovnem okolju je bilo tako.

Prepoznam najboljše v ljudeh, da se počutijo kot pomemben člen v ustvarjanju. In to vse zaradi ene besede, zaradi ene vrednote, PODPORA.
Polno sem zavezana k samouresničevanju. Zavezana sem biti uspešna, vendar na veliko načinov, ne le finančno, tudi v gradnji skupnosti ljudi, ki so dobrosrčni, prijazni, pozorni, ki vidijo veličino drugega in naredijo vse, kar je potrebno, da se v njej podpirajo. Globoko v sebi verjamem, da življenje deluje za naš uspeh, zato se neuspehov ne prestrašim. Ne, prostor odprem radovednosti in učenju iz vsake situacije.
Čutim ta svoj potencial, ga uresničujem in vem, da na isti poti podpiram tudi druge, ki pridejo v mojo bližino.

Res sem dobra v tem, kar delam, dobila sem že veliko priznanj in nikoli se ne bom predala – rasla in učila se bom vse življenje, da lahko to znanje delim naprej. »Kako sem lahko še boljša?« je moje vsakodnevno vprašanje.

Bil je čas v mojem življenju, ko sem hotela vse nadzorovati. Danes dopuščam, da se stvari zgodijo v moje dobro in verjemite, zgodijo se tako, kot si sploh nisem mogla zamisliti.

Včasih si želim, da bi bila prepoznana za doprinos, ki ga dajem drugim. In ja, ta večna želja po več … več znanja, več doprinosa drugim … Tu je moja temna stran, želja po tem, da se razdajam, kar pa vodi do izčrpanosti. Vendar sem jo prepoznala, se ustavila in postavila življenje na nove temelje ter uravnovesila dajanje in sprejemanje.

Poznam tesnobo, ki se pojavi z občutkom, da še nisem dovolj, poznam dvom vase in večno vprašanje, kaj moram še, da bi …

Pod tem pa se skriva skrivnost, ki me spremlja ves čas, da sem PREVARANTKA, ne glede na vse uspehe in znanja. Dokler tega nisem ozavestila, sem bila ves čas na trnih, kdaj me bodo dobili. Še ena temna senca moje osebnosti – večni dvom vase. Tudi zaradi njega sem največkrat skrivala to, kdo v resnici sem.

Danes sem Feminine power coachinja in moderatorka, mojster praktik hipnoze in praktik regresije.

Poleg poslovnega znanja, nova vedenja pridobivam preko izobraževanj in delavnic svetovno znanih mentorjev. Sem certificirana Feminine Power coachinja in moderatorka . Dr.Claire Zammit, ustanoviteljica Evolving Wisdom, in kreatorica The Feminine Power, sistema za žensko voditeljstvo in osebni razvoj in rast, je moja mentorica, ki me podpira in spodbuja, da znanje prenaša naprej. V zadnjem letu sem svoje znanje dopolnila še z treningom Hipnoze pri Ireni Kahne. Sem mojster praktik hipnoze in praktik regresije. S temi znanji stranke še dodatno podprem, da naredijo globoko preobrazbo na nezavednem nivoju. Od znotraj navzven, za trajno in stabilno transformacijo.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.