Tamara Nanaja Trani

Tamara Nanaja Trani

Tamara Nanaja Trani - ONA VE -

Sem strateginja za digitalno komuniciranje in tekstopiska.
Vodim tudi mednarodno pisarno Integraledu, kjer mladim pomagamo pri vpisu na študij v tujini in jih izobražujemo na področju digitalnih komunikacijskih veščin.
Kraj bivanja:
Trst in Ljubljana
Zaradi vpliva dediščine sem generalist, z zelo širokim, a tudi globokim (v)pogledom.

Zaradi okolja, v katerem sem živela, se izobraževala, delala, ustvarjala in potovala, sem odprtega duha, obožujem delo v multikulturnih projektih in močno verjamem v to, da je integracija ljudi, kulture in kakršnihkoli sprememb, vedno dvosmeren proces.

Zaradi lastne samodejavnosti sem kot strateginja za digitalno komuniciranje sodelovala že v številnih slovenskih in mednarodnih projektih, bila v nagrejenem timu, ki je prejel mednarodno nagrado Zlato pero za odličnost v strateškem komuniciranju in številnim podjetjem pomagala pri preboju in komunikacijah s ciljnimi javnostmi.

Trenutno delujem kot strateginja in tekstopiska, v zadnjih letih pa sem svoji poklicni dejavnosti ponovno vrnila še eno svojo strast – delo z mladimi. Slovenskim dijakom in študentom, ki želijo študirati v tujini, v sklopu mednarodnega podjetja Integraledu pomagam pri komunikacijskih in drugih izzivih, s katerimi se soočajo ob vpisu na redni študij izven Slovenije.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.