Lea Pisani

Lea Pisani

Področja:

Lea Pisani

Lea Pisani

Strokovnjakinja za celovito podobo osebnosti (Image Consultant) je 25 let.
Svetuje in izobražuje v različnih izobraževalnih sistemih in podjetjih ter oblikuje uniforme in službena oblačila. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in načinom življenja. Je avtorica štirih knjig o kulturi oblačenja. Njen slogan je: Več vem, manj potrebujem. Udejanja ga na vseh področjih delovanja.

 

Strokovnjakinja za celovito podobo osebnosti (Image Consultant) je 25 let. Oblikovala je ravni oblačenja, merila za izbiro primernih oblačil za vse življenjske priložnosti. Reference tujih strokovnjakov na tem področju potrjujejo, da je Lea Pisani s tem delom inovatorka ne samo v slovenskem, ampak tudi v evropskem prostoru.
Svetuje in izobražuje v različnih izobraževalnih sistemih in podjetjih ter oblikuje uniforme in službena oblačila. V svojem studiu svetuje posameznikom, ki želijo oblikovati podobo, skladno z njihovimi osebnostnimi lastnostmi, naravnimi danostmi in načinom življenja. Z izobraževanji v podjetjih dokazuje, da sta osebno zadovoljstvo in samozavest, h katerima pripomore celovita podoba posameznika, temelj za dvig kulture in učinkovitosti vsakega podjetja.
Znanje o kulturi vedenja je nadgradila v mednarodni šoli za protokol in diplomacijo ISPD v Bruslju. Pred tem je v Londonu pridobila naziv CMB Image Consultant. Po izobrazbi je univ. dipl. inž. oblikovanja tekstilij in oblačil.
Knjige: Obleka – kaj, kdaj, kako (2010, ponatis 2011); Ravni oblačenja/Dress Code (2016, obnovljena izdaja 2020); Dress Codes For All Occasions (2020); Moška oblačila in dodatki (2020).
Več na: www.leapisani.si

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.