dr. Alenka Kužnik Krajnik

dr. Alenka Kužnik Krajnik

{Name + first and last name: 1}

“Kakovost življenja vidim v ravnovesju zdravja in dobrega počutja, prijetnih odnosov in osebnega zadovoljstva.

Pri svojem delu izkušnje povezujem z izsledki znanosti ter strokovnimi znanji. Izobražujem, motiviram in vodim delavnice za krepitev zdravja ter nudim podporo skozi individualno in skupinsko svetovanje za izboljšanje zdravja.”

 

Dr. Alenka Kužnik Krajnik je magistra farmacije z opravljenim strokovnim izpitom in pridobljeno licenco za farmacevta ter z zaključenim znanstvenim doktoratom in pridobljenim nazivom doktor farmacije.

Odlikujejo jo strokovno znanje in izkušnje z izobraževanjem in svetovanjem na področju krepitve zdravja in celostnim reševanjem težav z zdravjem, izkušnje s svetovanjem o uporabi zdravil in prehranskih dopolnil, izkušnje iz lekarne, raziskovalnega področja ter številne izkušnje iz farmacevtske industrije.

Predana je moralnim in etičnim načelom, je velika ljubiteljica narave, popotnica, raziskovalka življenja ter ambasadorka zdravega in kvalitetnega življenja. V veliki meri pa je zagovornica srčnega in predanega delovanja ter občudovalka lepega in dobrega.

Kakovost življenja vidi v ravnovesju zdravja in dobrega počutja, prijetnih odnosov in osebnega zadovoljstva. Pri svojem delu izkušnje povezuje z izsledki znanosti ter strokovnimi znanji. Izobražuje, motivira in vodi delavnice za krepitev zdravja ter nudi podporo skozi individualno in skupinsko svetovanje za izboljšanje zdravja.

S tem namenom je ustanovila podjetje Biosana, ki se ukvarja s svetovanji in izobraževanji na področju krepitve zdravja, zdravstvene preventive in zdravega načina življenja v sodelovanju strokovnjakov iz različnih področij zdravja.

 

Kraj bivanja:
Veliki Gaber

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.