Daša Brilej

Daša Brilej

Daša Brilej

Sem ljubiteljica narave, športa, dobrih knjig in filmov, po izobrazbi diplomirana družboslovna informatičarka. Obožujem izzive, nepoznana področja in iskanje novih rešitev.

Od nekdaj sem se “našla” v ustvarjanju nečesa novega in boljšega. Nečesa, kar drugi nimajo.

Moja strast so barve, oblike in različni slogi pisav. Svoje znanje oblikovanja. programiranja in marketinga sem združila s podjetništvom in pred šestimi leti ustanovila podjetje ChosenDesign.

 

Zadovoljna stranka, je najboljša stranka…

Z vstopom podjetja na trg, sem razširila dejavnosti in področja znotraj podjetja, tako da strankam omogočamo dolgoročno sodelovanje, saj pokrivamo vse – od izdelave logotipa ob ustanovitvi podjetja do izdelave spletne strani ali spletne trgovine, produktne fotografije, izdelave animacij, oglasov, tiskovin in skrb za marketing ko se podjetje poda na trg.

Strankam nudimo:
– oblikovanje raznovrstnih tiskovin in materiala za splet,
– izdelava celostne grafične podobe za podjetja (CGP),
– digitalni marketing in oglaševanj,
– produktno fotografijo,
– video produkcijo in izdelavo animacij,
– SEO optimizacijo spletnih strani,
– izobraževanja na področju oblikovanja, video produkcije in spletnih tehnologij.

Z leti izkušenj in trdega dela sem ustvarila podjetje in zaposlila ekipo, s katero vam nudimo kakovostne storitve, predvsem pa sodelovanje na človeški ravni, kar zagotavlja popolno zadovoljstvo stranke ob zaključku sodelovanja.

Naša vizija ni samo finančni uspeh podjetja, ampak popolnoma izkoriščen potencial vsakega projekta in posameznika v našem teamu in vlaganje 150% truda in znanja v izdelke in sodelovanje z vami – našimi strankami.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.