Tia Uršič, mag. posl. ved

Tia Uršič, mag. posl. ved

{Name + first and last name: 1}

Sem magistrica poslovnih ved na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, smer podjetništvo. Trenutno vodim agencijo za digitalni marketing, ki se osredotoča na ustvarjanje vsebin, upravljanje socialnih omrežij in oglaševanje. Najbolje se znajdem v dinamičnih situacijah, kjer lahko združim svojo kreativnost z analitičnim in strateškim pristopom. Uživam v spoznavanju novih ljudi in iskanju možnosti za sodelovanje z na projektih.

 

Agencija Ziya
Ustanoviteljica agencije za digitalni marketing
Mesto: Ljubljana

Butična agencija za digitalni marketing, ki se osredotoča na razvoj kreativnih vsebin, upravljanje socialnih omrežij in ciljano oglaševanje. Vodijo nas visoka kakovost, inovativnost in personaliziran pristop, ki našim strankam zagotavljajo vrhunsko storitev. Naš cilj je preseči pričakovanja z edinstvenimi digitalnimi rešitvami, ki so prilagojene posameznim potrebam in spodbujajo avtentično povezovanje z občinstvom.

[ 03/2023 – 10/2023 ] USTANOVITELJICA
TB Creative Studio
Mesto: Ljubljana

Specializirana agencija za digitalni marketing, ki se osredotoča na TikTok, prinaša inovativno kreacijo drznih in ustvarjalnih video vsebin, posebej zasnovanih za to dinamično družbeno platformo. Ponujamo celovito upravljanje TikTok profilov, ki zagotavlja, da naše stranke izstopajo in pritegnejo želeno pozornost. Vodita nas kreativnost in zavezanost kakovosti pri oblikovanju avtentične prisotnosti na družbenih omrežjih, ki odraža prave vrednote in sporočila naših klientov.

JEZIKI:

Angleščina: odlično
Hrvaščina: dobro
Španščina: dobro
Turščina: dobro

 

Kraj bivanja:
Ljubljana

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.