Tanja Mejak

Tanja Mejak

Področja:

Tanja Mejak

Tanja Mejak - ONA VE -

Pogum, vztrajnost, komunikativnost in iznajdljivost so moje vrline.

Sem zastopnica Društva poslovnih žensk FAM, ki povezuje več kot 120 ženskih podjetnic, managerk, direktoric različnih izobrazbenih in poslovnih profilov iz vse Slovenije. Po dostopnih podatkih smo prvo samostojno žensko poslovno društvo v Sloveniji, aktivno od 1996.

Po dolgoletnem delu kot poslovna sekretarka v gradbenem podjetju sem se znašla na svoji poslovni poti.

Sem zastopnica Društva poslovnih žensk FAM iz Ljubljane. Namen društva je, da povezuje članice, jih spodbuja v njihovi poklicni uspešnosti in upravljanju na področju, kjer delujejo, zlasti pa v managementu, vpliva na oblikovanje pogojev gospodarjenja, nudi članicam podporo pri zaščiti njihovih poklicnih interesov v okviru društva ter priteguje članice k sodelovanju v raznih koristnih dobrodelnih ali podobnih dejavnostih, pomembnih za celotno slovensko družbo.

Članice se enkrat mesečno srečujemo na srečanjih in pripravljamo še veliko ostalih koristnih projektov.

Ob tem sem se naučila spretnosti vodenja socialnih omrežij.

Še posebno pa rada povezujem ljudi, vzpostavljam kontakte, odpiram nove poti.

Podjetniške veščine so tudi veščine za življenje. Ženske iščemo rešitve tam, kjer so jih moški prezrli, skupaj pa najdemo rešitve za vse. Zato potrebujemo skupnosti.

Živimo v zapletenih časih. Zavedati se moramo, da nobena vrednota ni samoumevna in trajna, na njih je potrebno neprestano delati in jih negovati. Predvsem pa se moramo vrniti k temeljnim vrednotam, kot sta solidarnost in podpora, brez katerih človek ne bi bil človek. Ti dve vrednoti sta globoko vtkani tudi v poslanstvo našega društva. Poleg povezovanja, sodelovanja in izmenjave, ki so ključ do uspeha in rasti. Kajti, edino skupaj zmoremo vse!

Moj kontakt: 031 335 220

E-naslov: tanjam@siol.net in tanja.mejak@drustvo-fam.si

Spletna stran: https://www.drustvo-fam.si/

Kraj bivanja:
Koper

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.