Tanja KOKOT

Tanja KOKOT

Tanja KOKOT - ONA VE -

Službeno se ukvarjam z davkom na dodano vrednost od uvedbe v Sloveniji 1.7.1999.
Svoje znanje prenašam na sodelavke in sodelavce preko izobraževanj, pripravljam gradiva, svetujem pri reševanju najrazličnejših primerov.
Zaposlena sem v računovodstvu v gopodarskem sektorju mednarodne trgovine.

Po izobrazbi sem univerzitetno dipl.ekon., Leta 2004 sem uspešno zaključila študij pri Slovenskem inštitutu za revijo in pridobila naziv preizkušena notranja revizorka.

.Spoštovana bralka, spoštovani bralec.

Hvala za vajin čas, da si bosta prebrala nekaj o meni.

Poklicno se ukvarjam z davkom na dodano vrednost od uvedbe v Sloveniji 1.7.1999.
Torej že kar nekaj let prenašam svoje znanje na sodelavke in sodelavce preko izobraževanj, pripravljam gradiva, svetujem pri reševanju najrazličnejših primerov.

Znanje vseskozi nadgrajujem tudi na ostalih davčnih in računovodskih področjih, ki jih zahteva zaposlitev v računovodstvu mednarodnega podjetja: davka od dohodka pravnih oseb, transfernih cen, davčnega zastopnika, slovenskih in mednarodnih računovodskih standardov in še kaj..

Skrbim za zakonitost poslovanja. Prizadevam si za digitalizacijo in brezpapirno poslovanje. Razmišljam inovativno. Sem tudi SAP ključna uporabnica za FI/CO in notranja revizorka. Natančna in vestna.

Po izobrazbi sem univerzitetno diplomirana ekonomistka. Leta 2004 sem uspešno zaključila študij pri Slovenskem inštitutu za revizijo in pridobila naziv preizkušena notranja revizorka.
Moj največji motivator je sin, meditacija pa tek, hoja v hribe, narava s svojo lepoto nasploh, ročno ustvarjanje.
Pletem in kvačkam iz osnovne šole ven. V zadnjem času se s pomočjo interneta učim tudi novih tehnik, zlasti needle tatting-a, ki v prevodu pomeni vozlano čipko.
Čakam še na čas, da se naučim idrijske čipke. Od nekdaj občudujem hitre prste kleklaric. Vse pohvale njim. Pa upam, da bo ta čas prišel prej kot v penziji.
Dolgo sem oklevala ali naj se pridružim mreži ONA.VE.
No, pa sem le zbrala pogum, predvsem zato, ker podpiram idejo, da se ženske spodbujamo in opolnomočimo. In da nas tako spoznajo tudi drugi.
Želim se še kaj novega naučiti, novih izzivov in novih spoznanj. Vesela bom vašega odziva, vprašanj ali komentarjev.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.