Simona Iljaš Vogrinc

Simona Iljaš Vogrinc

{Name + first and last name: 1}

Strokovnjakinja za področju digitalizacije.
Sem inženirka, ki sledi idejam, digitalnim priložnostim in vizijam. Tehnologija nam omogoča res neverjetne priložnosti, te prednosti lahko izkoristimo in tako gradimo boljšo prihodnost.
Pri tem uporabljam veščine sodelovanja in inovativnega razmišljanja. Z neumornim vztrajanjem pa vsakodnevno rešujem izzive.
Želim premikati meje, vzpostavljati stabilna in kvalitetna okolja ter strmeti k novemu znanju.

Reševanje problemov je moje veselje in osebna karektiristika že vrsto let. V ta namen sem se v življenju odločila za delo z informacijsko tehnologijo.
Sem diplomirana inženirka računalništva in informatike ter vodja oddelka za Podporo v inovativnem podjetju Mikrografija.
Moje odgovornosti predstavljajo nadzorovano in kakovostno obvladovanje podpore ter vodenje oddelka za skrbno delo vzdrževanja in upravljanja informacijskih rešitev.
Aktivnosti predstavljajo moč odgovornega vodenja.
Podpora ima namreč na poslovanje neverjeten vpliv, saj predstavlja redni stik s strankami, nenehni nadzor digitalnih okolij ter reševanje tehničnih neskladij.
Redno izobraževanje v tehnično smer sem pričela s študijem na Fakulteti za računalništvo in informatiko v Ljubljani. Aktualno izobraževanje res omogoča veliko povezovanja študijskih dejavnosti in gospodarstva, kar sem izkoristila in ob študiju tako spoznavala informacijske rešitve v podjetju Igea. Bogata znanja in izkušnje pa so pripomogla k pridobljeni izobrazbi diplomirane inženirke. Sledila pa je pogumna odločitev za zaposlitev v mednarodno uveljavljenem podjetju Mikrografija, katere strokovnjaki skrbimo za inovativne rešitve na področju digitalnega poslovanja. Samoinciativnost in analitične kompetence pa so karakteristike za vodjo podporo in delovno mesto, ki ga sedaj opravljam. Zajema delo projektnega vodenja, poznavanje digitalnih veščin in globalnih rešitev ter hitro interpretacijo informacij.
Vizija podjetja predstavlja doseganje rešitev res najvišje kakovosti s področja elektronskega poslovanja in skrb za motivirane zaposlene.
Tako velja poudariti, da je dosežek na katerega sem najbolj ponosna, vsakodnevno zagotavljanje stabilnega delovanja informacijskih rešitev v podjetij na slovenskem in tujem trgu.
Kar pa velja poudariti pa je osebna skrb za deljenje znanja in kvaliteto dela.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.