mag. Melita Trop Đukić, LL.M.

mag. Melita Trop Đukić, LL.M.

{Name + first and last name: 1}

Sem diplomirana pravnica (PF Ljubljana) z magisterijem – LL.M. na Univerzi v New Yorku (NYU) iz korporacijskega prava ter pravniškim državnim izpitom v državi New York in v Sloveniji. Delovne izkušnje sem začela pridobivati kot sodniška pripravnica, nato sem 10 let delala v odvetništvu na področju gospodarskega prava v večji odvetniški družbi v Ljubljani, nato sem bila 5 let v gospodarstvu kot vodja pravne službe (v družbi TAJFUN PLANINA in DARS), od 2021 sem vodja M&A svetovanja pri KF FINANCE.

 

Melita je leta 2000 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani, leta 2001 pa je pridobila naziv LL.M. na Univerzi v New Yorku (NYU) iz korporacijskega prava.

Leta 2001 je opravila pravniški državni izpit v zvezni državi New York, leta 2004 pa še v Sloveniji.

V letih 2001 – 2003 je bila zaposlena kot sodniška pripravnica.
V letih 2004 – 2014 je bila zaposlena v Odvetniški družbi Senica v Ljubljani, zadnjih 5 let kot partner in vodja gospodarskega oddelka.
V letih 2014 – 2017 je bila vodja pravne službe v podjetju TAJFUN PLANINA.
V letih 2017-2021 je bila vodja pravne službe v družbi DARS.
Leta 2021 se je pridružila podjetju KF FINANCE, kjer je zadolžena za pravno svetovanje pri M&A transakcijah ter drugih projektih. Z njenimi bogatimi izkušnjami nudi strokovno in hkrati praktično svetovanje strankam.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.