Mag. Lucia Lučka Klanšek

Mag. Lucia Lučka Klanšek

Področja:

Mag. Lucia Lučka Klanšek

Mag. Lucia Lučka Klanšek

Podjetništvo, Žensko podjetništvo, Družinsko podjetništvo, Svetovanje, Mentorstvo, Investiranje, Wealth Management, Business building & Wealth Creation,

 

Lucia Lučka Klanšek je uspešna mednarodna podjetnica, ki je ustanovila in vodila več uspešnih podjetij, vključno z Nektarjem, E4B in LLK. V karieri, ki traja več kot štiri desetletja, je Lucia Lučka spodbujala razvoj podjetniških mrež med ZDA in Slovenijo in je močna zagovornica družbeno odgovornih podjetniških praks.

Podjetniška misel in delovanje sta bili prisotni tudi v njenem izobraževanju. Po diplomi na ljubljanski ekonomski fakulteti je uspešno naredila MBA program na IECD poslovni šoli Bled in magistrski študij na FDV. Svoje znanje in veščine je dodatno brusila v izobraževanju na najprestižnejših svetovnih ustanovah, kot so Harvard Business School , NYU in na Univerzi Stanford.
Lucia Lučka je trenutno doktorska kandidatka na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Predmet njenega raziskovanja je razvoj ženskega podjetništva v postsocialističnih državah.
Danes se posveča svetovanju in mentorstvu v start-upih in družinskih podjetjih. Je močna zagovornica ženskega podjetništva.
S svojim poklicnim delom in doktorskim raziskovanjem je zavezana pomagati ambicioznim in predanim ženskam pri kreiranju vrednosti preko podjetništva.

Kot oseba, ki vedno stremi v prihodnost in se srčno zavzema za vrednote, v katere verjame, se je Lucia Lučka izkazala tudi kot vzornica zunaj delovnega področja.
Je ponosna mama dveh otrok (Niko in Rhea Nina) in srečna babica.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.