Lea Grlj

Lea Grlj

{Name + first and last name: 1}

• Lea Grlj – soustanoviteljica projekta Nattura; samozaposlena v Nattura, Lea Grlj s. p., v start-upu, ki razvija in trži tehnologijo in izdelke za izboljšavo kakovosti vode; leta 2022 smo od GZS prejeli priznanje za inovacijski izziv.
• Moja strast je voda in vse, kar je povezano z njo, sem ena izmed prvih vodnih sommelierk EWSA (European Water Sommelier Association) v Sloveniji. Vključena v projekt BWF, ki raziskuje kako pitna voda vpliva na ljudi.
• Spodbujam trajnostne produkte

• Lea Grlj – soustanoviteljica projekta Nattura; samozaposlena v Nattura, Lea Grlj s. p., v start-upu, ki razvija in trži tehnologijo in izdelke za izboljšavo kakovosti vode; tehnologija in paradni izdelek, nastavek za tuš, sta leta 2022 od Gospodarske zbornice Slovenije prejela priznanje za inovacijski izziv.
• Moja strast je voda in vse, kar je povezano z njo, sem ena izmed prvih vodnih sommelierk organizacije EWSA (European Water Sommelier Association) v Sloveniji. Od leta 2021 aktivno sodelujem pri projektu BWF (Bled Water Festival – neprofitna organizacija, ki spodbuja razvoj in prepoznavanje kakovostne pitne vode ter soustvarja nove svetovne trende). Blejski vodni festival je prepoznan kot vodilna platforma za vodne inovacije v Jugovzhodni Evropi. Raziskuje, kako pitna voda vpliva na ljudi, kako se vode lahko razlikujejo po namenu uporabe in kako voda ob zaužitju vpliva na naše telo.
Prizadevam si za dvig ozaveščenosti o pomenu in vrednosti kakovostne vode, ki je ključna za zdravje in dobro počutje vsakega od nas. S tem namenom se kot obiskovalka in organizatorka udeležujem različnih predavanj, forumov in dogodkov. Kot ljubiteljica narave proaktivno delujem za ohranjanje čistosti vodnih virov in spodbujam pitje vode iz pipe, izjemno pomembno se mi zdi, da imamo v mislih prihodnje generacije in ohranitev našega skupnega doma, planeta Zemlje, v najboljšem mogočem stanju tudi zanje. To občutim kot osebno odgovornost, zato želim, da so produkti, ki jih trenutno tržim, ekološko neoporečni in da njihova uporaba ne predstavlja dodatne obremenitve za okolje. Na ta način po najboljših močeh z zgledom prispevam k spodbujanju uporabe trajnostnih izdelkov in h krožnemu gospodarstvu.

• Moje kompetence:
Sem podjetnica z več kot dvajsetletnimi izkušnjami v družinskem podjetju. Številne izkušnje imam s projektiranjem, izvedbo s podizvajalci in vzdrževanjem namakalnih sistemov za javne in zasebne površine. Imam tudi dolgoletne izkušnje kot ponudnica pri pripravi javnih razpisov. Izkušena sem v administraciji in vodenju podjetja. Številne izkušnje sem pridobila tudi na področju poslovanja B2B, B2C, B2G na mednarodni ravni s trženjem izdelkov in tehnologije za izboljšavo kakovosti vode, trženjem opreme za letališča, agregatov za rezervno napajanje z električno energijo, opreme za bolnišnice in klinike, z obnovami bolniških prostorov – inženiring, obnovami restavracij – inženiring, trženjem materiala za izdelavo namakanih sistemov, prodajo delovnih plovil za luke, vodenjem servisne službe za agregate in letališko opremo.
Zelo dobro poznam materialno poslovanje, imam številne izkušnje v kadrovski dejavnosti, iz sodelovanja in organizacije poslovnih srečanj in potovanj ter organizacije razstavno-predstavitvenih prostorov.

Izobraževanja:
– Gimnazija Koper, Gimnazija Piran
– opravljeno šolanje za projektiranje in izvedbo namakalnih sistemov za blagovno znamko TORO
– tečaj poslovne angleščine na podjetju URADNI LIST
– opravljeno šolanje na ABC podjetništva – vsi paneli
– 5. podjetniška šola NAJ IDEJA POSTANE START-UP, v sklopu Inkubatorja Sežana
– predavanja za izboljšavo podjetniških sposobnosti in poslovanja v sklopu Gospodarske zbornice Slovenije in RRC Koper
– SCALE UP ACCADEMY v sklopu Inkubatorja Sežana ( izbrana predavanja )
– sodelovanje in usposabljanje za podjetniške veščine v projektu PONI
– tečaj za vodnega sommelierja EWSA
– pianistka (nižja glasbena šola – Koper)
– predavanja za poslovno komuniciranje in razvoj PR sposobnosti pri predavateljici Aniti Mlakar

Lea v prostem času:
– petje v mešanem pevskem zboru Brnistra iz Bertokov pri Kopru
– vadba joge
– sprehodi v naravi
– ljubiteljica narave in živali
– eksperimentiranje v kuhanju in povezovanju vod z različnimi jedmi – sommelierstvo

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.