Irma Veberič

Irma Veberič

{Name + first and last name: 1}

V globalnem podjetju Roche, ki je po 127 letih obstoja še vedno v večinski družinski lasti in pod eno streho združuje farmacevtiko in diagnostiko ter digitalne in podatkovne rešitve, sem leta 1996 začela kariero kot strokovna sodelavka. Od leta 2010 do 2016 sem bila generalna direktorica Roche Slovenija, od leta 2017-2021 generalna direktorica podjetja Roche na Madžarskem, od leta 2021 pa vodim podjetje Roche na Poljskem. Moj cilj na Poljskem in globalno je nenehno iskanje načinov, kako zagotoviti oprijemljive izboljšave v življenjih posameznikov, tako z zagotavljanjem dostopa do inovativnih zdravil kot tudi z aktivnim vključevanjem v lokalne zdravstvene in družbene  ter globalne pobude.
Poleg svojega vodstvenega dela sem predana razvoju talentov znotraj podjetja in širše, spodbujanju enakosti spolov in podpori LGBTQ+ skupinam.
Sem alumna Univerze v Ljubljani, poročena in ponosna mama dveh hčerk.

 

Pot v podjetju Roche sem v vlogi strokovne sodelavke začela leta 1996. V naslednjih letih sem opravljala različne vloge v prodaji in trženju in pridobivala globoko razumevanje zdravstvenega in farmacevtskega trga ter hkrati izpopolnjevala svoje vodstvene veščine. V tem obdobju sem zgradila trdne temelje za razumevanje dinamike industrije ter se naučila, kako uspešno delovati in inovirati v tem zahtevnem okolju.

Leta 2010 sem prevzela položaj generalne direktorice, sprva v Sloveniji, sledila je Madžarska, od junija 2021 pa sem generalna direktorica podjetja Roche na Poljskem.

V svoji trenutni vlogi se skupaj z zavzeto ekipo na Poljskem zavzemam za uresničitev misije, da preko sodelovanja s partnerji in deležniki v zdravstvenem sistemu poskrbimo za dvig kakovosti življenja prebivalcev Poljske na evropski standard. Moj cilj je ustvariti oprijemljive izboljšave v življenjih prebivalcev Poljske. Hkrati sem tudi močno zavezana razvoju talentov, zagovarjam enakost spolov in sem aktivna podpornica LGBTQ skupnosti. Te vrednote se kažejo v predanosti ustvarjanja vključujočega in podpornega delovnega okolja.

Sem alumna Fakultete za naravoslovje in tehnologijo, smer Farmacija, na Univerzi v Ljubljani.

Sem Slovenka, ki deluje v globalnem okolju, poročena z Danilom, in ponosna mati dveh hčerk.

 

Kraj bivanja:
Zg. Duplek, trenutno Varšava.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.