Daša Kovačič Beković dr. med.

Daša Kovačič Beković dr. med.

Področja:

Daša Kovačič Beković dr. med.

Daša Kovačič Beković dr. med. - ONA VE -

Estetska plastična kirurginja in direktorica Klinike OMNIA

Kot kirurginja se ukvarjam z pomlajevanjem obraza ter z operacijami bleferoplastike, labioplastike, odstranitev kožnih sprememb itd.

Sem mednarodni trener za Merz, predavam na kongresih v Sloveniji in v tujini.

Poleg dela kirurginje vodim Kliniko OMNIA v Celju.

Vsaka ženska se želi dobro počutit v svoji koži – moj način pomlajevanja je: svež in spočit videz, brez izumetničenega izgleda. Lepe smo že od znotraj :-)

Daša Kovačič Beković, dr. med., specialistka plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, kirurgije opeklin in kirurgije roke, Fellow of EBOPRAS

Študij medicine sem začela leta 1999 v Ljubljani in ga leta 2005 uspešno končala. Že med študijem sem našla velik interes v kirurgiji, predvsem plastični in rekonstruktivni kirurgiji. Po končani medicinski fakulteti sem se začela izobraževati tudi v tujini. Kot mlada zdravnica sem bila pripravnica v University Hospital of Dunedin v Novi Zelandiji, voluntirala pa sem tudi kot zdravnica v Afriki, v Keniji, v vasi Majiwa.

Kot specializantka kirurgije sem leta 2008 odšla na Irsko in tam pod okriljem Royal College of Surgeons of Ireland (RCSI) uspešno zaključila njihov program ter postala članica MRCSI (Member of Royal College of Suregons of Ireland). Po vrnitvi v Slovenijo sem nadaljevala specializacijo na področju plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije, ob tem pa se konstantno izpopolnjevala tudi v tujini.
Bila sem nagrajenka mednarodne štipendije Suzanne Noel (ki jo podeljuje mednarodni Soroptimist International Club, za perspektivne mlade plastične kirurginje, op.p.) in s pomočjo štipendije opravila fellowship program rekonstruktivne kirurgije v priznanem centru za plastično in rekonstruktivno kirurgijo v Canniesburn Plastic Surgery Unit v Glasgowu na Škotskem.

Leta 2013 sem uspešno opravila evropski specialistični izpit s področja plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije EBOPRAS in nato še slovenski specialistični izpit ter postala specialistka plastične, rekonstruktivne, estetske kirurgije, opeklin in kirurgije roke.

Znanja iz estetske kirurgije sem pridobivala tudi na največji estetski kliniki v Evropi, na Akademiklinik v Stockholmu pri priznanem plastičnem kirurgu, dr. Per Hednu. Redno obiskujem kongrese, delavnice in srečanja s področja plastične in rekonstruktivne kirurgije in s področja estetske kirurgije.
Od leta 2006 do 2020 sem delala na Oddelku za plastično kirurgijo v Splošni bolnišnici Celje.

Zasebno Kliniko OMNIA sem ustanovila leta 2016. Na začetku sem se v kliniki ukvarjala z estetsko kirurgijo, sedaj pa so se Kliniki OMNIA pridružili še drugi strokovnjaki iz različnih specialističnih področij: dermatologije, žilne kirurgije, nevrologije, ginekologije, ortopedije, kardiologije, UZ preiskav, revmatologije… V Kliniki OMNIA, kot ustanoviteljica in direktorica, poleg svojega dela kirurginje, skrbim za dobro timsko delo, organiziranost, prijaznost in uslužnost zaposlenih ter želim, da se v naši kliniki vsi pacienti počutijo prijetno, sproščeno in dobrodošlo, saj so le-ti vedno na prvem mestu.

Moje glavno delo estetske kirurginje je pomlajevanje z minimalnimi invazivnimi postopki in kirurškimi posegi. Verjamem, da se vsaka ženska želi dobro počutiti v svoji koži. Estetska medicina v današnjem času nudi dobre načine ohranjanja mladosti, v rokah dobrega strokovnjaka z čutom za estetiko pa lahko vsaka ženska izgleda sveže, spočito in naravno, brez strahu pred izumetničenim izgledom.

Redno se udeležujem mednarodnih kongresov. Sem tudi mednarodni trener in KOL za ostale zdravnike za pomlajevanje s polnili in botolinum. Predavam na različnih delavnicah in kongresih tako v Sloveniji kot v tujini.

Od leta 2006 sem članica Zdravniške zbornice Slovenija (ZZS), od leta 2007 tudi članica zdravniške zbornice Irske (IMC) in od leta 2013 članica zdravniške zbornice Velike Britanije (GMC).

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.