Barbara Sepohar Debeljak dipl.fizioterapevtka

Barbara Sepohar Debeljak dipl.fizioterapevtka

Barbara Sepohar Debeljak dipl.fizioterapevtka - ONA VE - nova

Diplomirana fizioterapevtka in strokovnjakinja na področju zdravja žensk že od leta 2012. Po pridobivanju izkušenj v ortopedski fizioterapiji me je pot vodila tudi na področje ginekologije. Poleg aktivnega dela fizioterapevtke, sem dodatno predavala tudi na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika, NIJZ-ju, Fitnes zvezi Slovenije in Združenju fizioterapevtov Slovenije, Sekciji fizioterapevtov za zdravje žensk.
Kraj bivanja:
Ljubljana
Diplomirana fizioterapevtka in strokovnjakinja na področju fizioterapije za zdravje žensk že od leta 2012 in ortopedske fizioterapije od 2009. Po pridobivanju izkušenj v ortopedski fizioterapiji, kjer sem zaposlena že od leta 2009, me je pot vodila tudi na področje ginekologije. Zaradi pomanjkanja strokovnega kadra in splošne ponudbe pomoči ženskam pred, med in po porodu, v menopavzalnem obdobju ter po ginekoloških operacijah, sem se odpravila tudi v tujino, kjer sem se v želji po poglabljanju svojega znanja še dodatno izobraževala na tem področju.
Poleg aktivnega dela fizioterapevtke sem dodatno predavala tudi na Visokošolskem zavodu Fizioterapevtika, NIJZ-ju, Fitnes zvezi Slovenije in Združenju fizioterapevtov Slovenije, Sekciji fizioterapevtov za zdravje žensk.

Nekatera izmed področij s katerimi se ukvarjam so:
– inkontinenca urina in blata
– prekomerno aktiven sečni mehur
– prolaps organov
– bolečine v medeničnem dnu, trtici in/ali ledvenem delu hrbtenice
– diastaza m.Rectus Abdominis
– nestabilni medenični obroč med nosečnostjo in po nosečnosti
– korekcija vaj in drže…

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.