Iza Sia Login - predstavljamo članico ONA VE - ONA VE - Iza Sia Login 1

Iza Sia Login

Filantropinja in ustanoviteljica Login5 Fundacije

Mag. Iza Sia Login o vodenju podjetij

Vodijo ženske podjetja drugače od moških? Težko, saj vsak vodi drugače in prav je tako. Lahko, da smo bolj srčne, vsekakor pa moramo biti tisto, kar smo, če želimo biti uspešne. In kako vodi Iza Sia Login?

»Moje znanje o zavestnem vodenju je večplastno, do želenega cilja me vodijo srčnost, strast in dober namen. Sodobni življenjski slog kliče po spremembah v delovnih okoljih in prepričana sem, da bo to povečalo produktivnost in upravljanje osebne energije vseh članov ekipe v pozitivno smer.«

Tako opiše svoj stil vodenja Iza Sia, magistra znanosti s področja računalniške informatike, soustanoviteljica Login5 Fundacije, izvršna direktorica Reemina Limited in soustanoviteljica podjetja za mobilne igre Outfit7.

Po milijardni prodaji podjetja Outfit7 je s svojo ekipo v celoti predana reševanju svetovnih trajnostnih izzivov.

Predvsem se posveča dvema projektoma:

  • akademiji za zavestno vodenje Reemina Academy
  • ter globalnemu projektu LoginEko, ki je največja ekološka kmetija v Evropi

Akademija Reemina Academy (prej Unicorn Drive Akademia) predstavlja v globalno okolje za širjenje praks sodobnega vodenja. Deljena znanja in orodja podpirajo nov način zavestnega ustvarjanja rešitev, ki ga napaja energija ljubezni do sočloveka, narave, in težnja k ponovni vzpostavitvi ravnotežja človeštva na planetu in v nas.

Znotraj akademije se ustanovitelji in strateški vodje od-učijo in na novo naučijo, kako voditi podjetja z jasno določenim namenom in imeti globalni vpliv v 21. stoletju. Postanejo srčni voditelji, ki znotraj sebe čutijo neusahljivo odgovornost za dobrobit ljudi znotraj in izven podjetja.

V Ona Ve smo hvaležni Izi, da opozarja na pomembnost srčnosti, strasti in iskrenega dobrega namena v vodenju, ki že danes, v prihodnosti bo pa še toliko bolj, pomeni razlikovalno prednost med uspešnim in neuspešnim podjetjem.

Več o akademiji Reemina Academy preberite tukaj.