Lea Avguštin

Lea Avguštin

Lea Avguštin - ONA VE - Lea 2023 slika

Je univerzitetna diplomirana pedagoginja/smer andragogika ter certificirana učiteljica joge (CYT 300, RYT 500, RJU 600).
Kraj bivanja:
Škofja Loka
Diplomirala je iz pedagogike, smer andragogika na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, ter nadaljevala magistrski študij Management neprofitnih organizacij. Več kot desetletje je predavateljica in koordinatorica evropskih projektov v izobraževalnem sektorju. Zadnja leta se strokovno največ ukvarja s področjem stres managementa in dobrega počutja. Poučuje študente višje šole predmet Menedžment stresa in metode sproščanja ter Duševna aktivnost in osebna sprostitev ter izvaja delavnice na temo obladovanja stresa in celostnega pristopa k dobremu počutju. Zanimanje za področje dobrobiti (wellbeing) je pokazala že med študijem, ki ga je zaključila z diplomskim delom Izzivi izobraževanja odraslih za zdravo življenje,
Teoretična znanja iz teh področij združuje s holističnim pristopom k poučevanju hatha joge, ki jo že več kot desetletje prakticira in poučuje. Je certificirana učiteljica joge pri Joga združenju Slovenije (RJU 600) ter ima mednarodne diplome hatha joge z nazivi CYT 300, RYT 500, Joga terapija – mentalno zdravje. Trenutno se izobražuje tudi na ameriškem Veda centru na 200 urnem učiteljskem tečaju meditacije. V poučevanje vključuje tudi znanje coachinga, opravila je izobraževanje Embody your coaching wisdom in ima naziv Organisational coach (partly completed ICF). V preteklih letih je prosti čas izkoristila tudi za potovanja po svetu z nahrbtnikom, obiskala je več kot 50 držav sveta, kar ji je dalo izkušnje na področju (samo)organizacije in iznajdljivosti v nepredvidljivih situacijah. Verjame, da so tudi potovanja eden od načinov, kako lahko človek samega sebe celostno spozna.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.