Katja Fašink

Katja Fašink

Katja Fašink - ONA VE -

Katja Fašink je od leta 2017 šefinja Službe za korporativno komuniciranje v ELES, operaterju kombiniranega prenosnega in distribucijskega sistema Republike Slovenije ter Chief Communications Officer skupine ELES. Je prva predsednica PRCA, za Southeast Europe Network Slovenia chapter, nagrajena z DAVOS WCFA in PRO PR, ter nominirana za Reuters, Charge in Energy Awards. K znanosti v komunikaciji prispeva kot avtorica teorije “Rubber Bullet”. Je Member Leader v FORBES Communications Councilu.
Diplomirala je na Akademiji za korporativne zadeve Univerze v Oxfordu (Saïd Business School), ter zaključila programa Umetna inteligenca in Nujnost klimatskih razmer, kjer je diplomirala iz odvečne toplote transformatorjev. Kot prva Slovenka se je pridružila Forbes Communications Councilu, kjer vodi skupino Korporativni Ugled.
Je doktorska kandidatka in članica Oxford-GlobeScan Global Corporate Affairs Boarda/Councila.

Kot predsednica PRCA za Slovenijo sodeluje pri ocenjevanju najprodornejših komunikacijskih projektov na globalni ravni: PRCA Platinum Awards, ICCO Global Awards, ter regionalni: BalCannes.

Pred prihodom na ELES je kot managing direktor upravljala področje EMEA (Europe, Middle East, Africa) za agencijo Hunter&Bard v ZDA.

Kontaktiraj strokovnjakinjo

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.